Buna ziua, sper sa nu fiu injurat dar ma vizitat politia si mi-a dat o invitatie de audieri, am niste reclamatii de inselaciune(tepe), la ce sa ma astept de la noul cod penal?in invitatie scrie ca sunt chemat pt audieri, tin sa precizez ca sunt la prima abatare, nu am mai avut probleme cu politia decat parca o amenda neachitata, conteaza daca este o reclamatie sau mai multe?
Domnule, eu nu cunosc exact datele problemei, dvs sunteti evaziv in descriere,ati spus ca exista mai multe plangeri impotriva dvs pentru inselaciune, care credeti dvs ca ar fi urmarile? eu va spun ca se pot dispune si masuri preventive.
Sa va intelegeti v-am recomandat si eu, fiind mai multe fapte v-am spus ca este posibil sa se dispuna si o masura preventiva, ar fi indicat sa fiti asistat de avocat la audiere care sa vada dosarul, daca intelegeti sa declarati ceva, fiind foarte posibil sa va autoincriminati avand in vedere presiunea la care o sa fiti supus.
daca nu o sa merg cu avocatu, cum ar trebui sa procedez maine la audieri?bineinteles ca dupa audieri voi vedea si eu problema mai bine si ce solutii sunt
Cumulare pedeapsa
astridamel
Pentru o infractiune de inselaciune in forma continuata, cineva a primit, prin aceeasi hotarire sentinta, in prima instanta , o pedeapsa de 4 ani si alta de ... (vezi toată discuția)