avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Autorizare amplasare constructie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Autorizare amplasare constructie

Buna seara,sunt proprietara unui spatiu comercial,avand ca si vecin domeniul public aflat in administrarea unei Piete Publice (este o societate pe actiuni,nu doresc sa mentionez numele exact).Intrebarea ,nelamurirea mea este : in ce conditii pot autoriza ,amplasa administratorii Pietei,Primaria o constructie gen chiosc, fata de proprietatea mea,unde desfasor o activitate comerciala,vanzarea catre clienti fiind la " geam",toata fatada catre Piata fiind din sticla.Multumesc

Alte discuții în legătură

Constructia pe mai mult de 35% ...se poate depasi? darkynok darkynok Recent am vrut sa mut un perete exterior al casei (din curte) cu 1m. Fiind in interiorul curtii mele am crezut ca nu o sa am probleme si o sa primesc ... (vezi toată discuția)
Bună ziua!! mă aflu în posesia unei construcții cu autorizație ... Bună ziua!! Mă aflu în posesia unei construcții cu autorizație valabile,pe terenul Primăriei!!Clădirea a fost construită în \'98,și am dobindit-o ... (vezi toată discuția)
Amplasare toneta (chiosc) fara autorizatie de construire Smera Smera Buna ziua, Sunt proprietarul unui teren privat, aflat in zona de protectie a unui monument istoric. Pe terenul respectiv doresc sa amplasez, fara ... (vezi toată discuția)