avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune certificate de depozit in trezorerie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune certificate de depozit in trezorerie

Poate cineva sa-mi spuna cum se face succesiunea unor certificate de depozit aflate in trezorerie, fiind doi mostenitori, care este procentul care se aplica la notariat pentru efectarea succesiunii sau daca se platesc alte taxe?
Cel mai recent răspuns: mfiloteanu , utilizator 20:57, 17 Martie 2014
Succesiunea nu se dezbate numai pentru o suma de bani sau pentru un lucru ci se dezbate pentru intreaga masa succesorala.
Trebuie sa mergeti la un notar.
Multumesc, asta stiam si eu ca trebuie sa merg la un notar, eu vroiam sa stiu daca poate sa-mi spuna cineva, cat se plateste la notariat " in procente" la sumele aflate in cont. Daca stie cineva........Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune - conturi bancare miara miara Daca o persoana are bani depusi in banca ( cu un imputernicit care poate scoate banii), dupa decesul sau acei bani revin imputernicitului sau se impart la toti ... (vezi toată discuția)
Succesiune mariafarau@yahoo.com mariafarau@yahoo.com Buna ziua. Am si eu o intrebare. Ce acte trebuie si care sunt demersurile pentru succesiune in urma decesului parintilor . (vezi toată discuția)
Succesiune aureliacio aureliacio Care sunt pasii ce trebuie urmati pentru a demara procedura de succsiune? (vezi toată discuția)