avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 969 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocatie elev (cls.a12 a) -varsta>18
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocatie elev (cls.a12 a) -varsta>18

buna dimineata! copilul meu a implinit varsta de 18 ani in luna aprilie 2013(este elev cls.a12 a) si nu a mai primit alocatia din aceasta data....
stiu ca scoala s-a ocupat de trimiterea dosarului catre institutia care se ocupa cu aceasta "problema"...
a trecut aproape un an ,oare cat sa mai asteptam? sau trebuie sa ne adresam ...cui???
multumesc! :(
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:21, 18 Martie 2014
agentiei judetene de inspectie si prestatii sociale de nu ma insel sper sa nu fie prea tarziu .
Sper ca altcineva sa va dea informatii mai detaliate
Luati legatura cu AJPIS - Agentia Judeteana pentru Plati si Inspectie Sociala- in raza careia aveti domiciliu sau sesizati Agentia Nationalaa pentru Plati si Inspectie Sociala., adresă e-mail : anps@prestatiisociale.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil ralucutza78 ralucutza78 Buna ziua, am optat pentru varianta 1 an de stat acasa pentru cresterea si ingrijirea copilului, am nascut pe 17 aprilie 2012 si m-am intors la serviciu pe 11 ... (vezi toată discuția)
Alocatia de stat pentru copii ramonateamo ramonateamo buna. imi puteti spune unde pot suna sa intreb de ce nu mia venit alocatia de stat pe luna februarie? (vezi toată discuția)
Alocatie Bucuria123 Bucuria123 Buna seara! Nu am alocatie.. Am fost la banca unde ar fi trebuit sa am cont si nu figurez in sistemul lor de date.. Imi aduc aminte ca in generala primeam ... (vezi toată discuția)