avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 909 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa pentru autoturisme recuperata
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa pentru autoturisme recuperata

buna ziua am si eu un proces pentru recuperarea taxei auto este la curtea de apel peste cateva zile. as dori sa stiu daca este adevarata stirea ca bani castigati in instanta vor fi dati inapoi in descursul a cinci ani cate 20% pe an. nu este normal deoarece am platit o singura data toti bani si daca nu ii plateam in 30 de zile de la calculul taxei mi se aplicau majorari.
unde pot actiona statul in judecata deoarece este o incalcare a unei decizii judecatoresti.
va multumesc si astept raspuns
Ultima modificare: Marți, 18 Martie 2014
lucamihai09, utilizator
Cel mai recent răspuns: lucamihai09 , utilizator 13:19, 7 Aprilie 2014
Luati legatura cu un executor judecatoresc si incercati o executare silita a hotararilor .
Binenteles daca se solutioneaza favorabil si in recurs .
am castigat procesul dar de la Finante am primit raspunsul ca momentan sunt blocate restituirile de bani si de la 1 martie toti bani castigati in instanta vor fi inapoiati in decurs de 5 ani . vor fi facute tabele de la bucuresti cu data de plata a ratei anuale.
nu este normal deoarece am platit in 2008 si voi recupera bani abia in 2019. daca eu nu platesc impozitul sau ceva statul ma executa
ce cale as putea urma sa imi recuper bani deoarece este o hotarare definitiva si executabila.
este discriminare deoarece pana la 1 martie sau dat bani si noi sa nu ii luam

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperari taxa auto vyorelbossu vyorelbossu BUNA ZIUA as dori si eu un raspuns sau daca pot continua cu recuperarea la CEDO .In anul2012 am cumparat o masina din germania unde am platit taxa auto care ... (vezi toată discuția)
Taxa recuperata in instanta, refuzul anaf de a o restitui lucamihai09 lucamihai09 buna ziua am castigat un proces pentru recuperarea taxei auto si surpriza la Directia finantelor mi sa spus ca sunt blocate momentan restituirile de bani si ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto in 5 ani / 20% pe an popescumarian1975 popescumarian1975 am citit despre o ordonanta de urgenta care suna cam asa : \\"Plata sumelor prevăzute prin hotărâri judecătoreşti având ca obiect restituirea taxei pe ... (vezi toată discuția)