avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Abuzuri in procesul de executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Abuzuri in procesul de executare silita

Apartamentul meu a fost scos la licitatie si adjudecat acum aproape 3 luni.Eu sunt plecat temporar din tara, la munca

Executorul nu a mai facut de atunci nici o comunicare, in sensul de a sti daca adjudecatarul a achitat diferenta de bani in termenul legal de 30 zile, nu am fost informat asupra datei de distribuire a banilor catre banca si nici nu am primit procesul verbal de distribuire al banilor.

De la Oficiul de Cadastru nu am primit vreun extras la momentul inscrierii provizorie a dreptului de proprietate al adjudecatarului,astfel incat in termen de 30 zile sa pot contesta vanzarea,daca era cazul !

Nu am primit somatie de evacuare a casei, totusi apartamentul , fiind liber,a fost deja ocupat de catre noul proprietar, care nu ma lasa sa patrund ptr a-mi recupera centrala termica, 2 aparate de aer conditionat, mobila,etc.

Intrebare

Unde ma pot adresa ptr a contesta ilegalitatile comise de catre executor, biroul de cadastru etc in procesul de vanzare la licitatie si al transferului de proprietate?

Alte discuții în legătură

Se poate reactualiza somatia de plata inscrisa ptr un imobil pe masura ce se fac recuperari partiale (prin vanzari la licitatie)din suma datorata initial? husseincudop husseincudop Am fost executat silit ptr .restante la plata unui credit ipotecar. La a treia licitatie apartamentul a fost adjudecat de catre un cumparator. [b]In ... (vezi toată discuția)
Experienta mea cu cumpararea de imobile aflate in executari silite, si cand oare vor inceta sa reprezinte practic un camp minat si foarte riscant? vioricaw vioricaw In ultimii 2 ani am participat la mai multe licitatii publice pentru apartamente scoase la vanzare in urma unor executari silite realizate de executori ... (vezi toată discuția)
Licitatia unui imobil alirvag alirvag as dori sa stiu daca dupa o licitatie se cumpara imobilul cine l-a cumparat poate avea contract de vanzare cumparare pe el? as dori sa stiu daca se poate face ... (vezi toată discuția)