avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Acte necesare infiintarii unei firme pentru a trimite ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Acte necesare infiintarii unei firme pentru a trimite persoane la munca in Germania

Buna ziua,
intentionez sa infiintez o firma pentru a trimite persoane sa munceasca in Germania si va solicit ajutorul pentru a ma lamuri ce acte si avize sunt necesare. Mentionez ca vreau ca oamenii sa fie angajati ai firmei mele, in Romania, salariile sa le fie platite de catre firma mea, iar oamenii sa munceasca in Germania prin contract de colabobare intre firma mea si firmele germane.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters318121 , utilizator 14:42, 30 Martie 2014
Buna ziua,
este foarte bine ca va interesati de formalitatile ce trebuie indeplinite in Romania pentru a trimite / delaga angajatii sa isi desfasoare activitatea in Germania.

Nu uitati insa sa va informati si care sunt formalitatile pe care trebuie sa le indepliniti in Germania pentru aceasta situatie.

Adresati-va unui consilier specializat din Romania care este bine informat asupra conditiilor din alte tari (in cazul d-voastra : Germania)
Sau adresati-va direct unuia din Germania.

Bineinteles, in ambele cazuri, asteptati-va sa platiti anumite onorarii. O consultatie profesionala nu se poate presta altfel.

Nu va hazardati sa incepeti ceva fara sa fiti bine pus la punct, atat in Romania cat si in Germania. Costurile ulterioare, ca urmare a necunoasterii legislatiei, conditiilor sau obligatiilor avute, vor fi mult mai mari decat costurile cu informarea inainte de demararea activitatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract firme romanesti, santier in germania iuna123 iuna123 Imi puteti spune, va rog, in ce conditii relative la salariati - poate fi executat un contract de prestari servicii in domeniul constructiilor - in conditiile ... (vezi toată discuția)
Contract romanesc cu deplasare in germania nicolae1986 nicolae1986 Am pe 17 martie semnat un contract de munca romanesc cu deplasare in germania, pe 23 am plecat in germania ajunsi acolo nu am gasit nimic din ceea ce o promis ... (vezi toată discuția)
Bună dimineața, lucrez in germania ca ingrijitoare de batrani ... Andreea-Bianca Andreea-Bianca Bună dimineața, lucrez in germania ca ingrijitoare de batrani cu detasare .Pe perioada detasari imi sunt plătite toate darile la statul roman , contractul ... (vezi toată discuția)