Buna ziua,
intentionez sa infiintez o firma pentru a trimite persoane sa munceasca in Germania si va solicit ajutorul pentru a ma lamuri ce acte si avize sunt necesare. Mentionez ca vreau ca oamenii sa fie angajati ai firmei mele, in Romania, salariile sa le fie platite de catre firma mea, iar oamenii sa munceasca in Germania prin contract de colabobare intre firma mea si firmele germane.
Va multumesc.
Buna ziua,
este foarte bine ca va interesati de formalitatile ce trebuie indeplinite in Romania pentru a trimite / delaga angajatii sa isi desfasoare activitatea in Germania.
Nu uitati insa sa va informati si care sunt formalitatile pe care trebuie sa le indepliniti in Germania pentru aceasta situatie.
Adresati-va unui consilier specializat din Romania care este bine informat asupra conditiilor din alte tari (in cazul d-voastra : Germania)
Sau adresati-va direct unuia din Germania.
Bineinteles, in ambele cazuri, asteptati-va sa platiti anumite onorarii. O consultatie profesionala nu se poate presta altfel.
Nu va hazardati sa incepeti ceva fara sa fiti bine pus la punct, atat in Romania cat si in Germania. Costurile ulterioare, ca urmare a necunoasterii legislatiei, conditiilor sau obligatiilor avute, vor fi mult mai mari decat costurile cu informarea inainte de demararea activitatii.