avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cauza delicata-nu mai stim cine a comis fapta
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cauza delicata-nu mai stim cine a comis fapta

intr un dosar de inselaciune sunt complice dar sunt acuzat si cu fals in inscrisuri sub semnatura privat......eu am recunoscut totul,dar nu stiu nici eu nici prietenul meu (autorul) SIGUR cine a facut falsul,am contrafacut niste contracte de munca,adica l am dus la o]un birou de intocmiri acte,o data a mers el,o data eu.........(mentin ca avem mai multe dosare impreuna)....ce se intampla daca declar acest aspct pt judecator? poate sa ma condamne fara probe certe?
Cel mai recent răspuns: oltul , utilizator 18:17, 18 Martie 2014
trebuie exact identificat cine a facut falsul. orice discutie s-ar putea sa fie tardiva daca deja ati recunoscut totul.
pai si cu ce va ajuta daca tinem cont ca pedeapsa pentru complice este ca si pentru autor ?
parca asa este nu ?
pai da,dar daca iese in iveala ca nu eu am facut atunci nu sunt complice numai la inselaciune si cu persoanele vatamate m am impacat si asta inlatura raspunderea penala si gata..dar ramane falsul pe care trebuie sa elimin cumva

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retragerea declaratiei data la instanta oltul oltul daca un dosar a fost repus pe rol (in fond) pot sa retrag declaratia data? adica recunoasterea faptei? nu vreau sa beneficiez de art 320 ind 1...sau e gata? ... (vezi toată discuția)
Inselaciune si fals oltul oltul am un proces unde infractiunea principala este inselaciunea,dar sunt acuzat si de fals in inscrisuri sub semnatura privata, ceea ce am recunoscut (am oferit ... (vezi toată discuția)
Inselaciune si fals-sanse la amenda oltul oltul am un proces unde infractiunea principala este inselaciunea,dar sunt acuzat si de fals in inscrisuri sub semnatura privata, ceea ce am recunoscut (am oferit ... (vezi toată discuția)