avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Caini fara stapan pe scara blocului
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Caini fara stapan pe scara blocului

buna ziua!
pe scara blocului unde m-am mutat recent impreuna cu prietenul meu in apartamentul tatalui meu, ceilalti locatari tin un caine fara stapan, care devine agresiv de fiecare data cand vreau sa scot cainele meu (il musca si pe el si pe noi, apreciind scara blocului drept teritoriul sau). in consecinta, am solicitat serviciul de ecarisaj, pentru ca nimeni nu a vrut sa il tina in casa sau sa gaseasca alta solutie.
cainele a scapat, s-a intors imediat si acum primesc amenintari cu politia care ar trebui sa ia masuri impotriva noastra pentru ca nu suntem proprietarii acestui apartament.
dupa parerea mea, acest lucru este abject. va rog sa imi spuneti ce legi exista in acest sens pentru ca nu am gasit nimic concludent.
va multumesc anticipat.
Ultima modificare: Marți, 18 Martie 2014
ionicafrancesca, utilizator
Cel mai recent răspuns: ionicafrancesca , utilizator 20:14, 19 Martie 2014
Nu ii intereseaza pe vecini sau politia al cui este apartamentul. Sunt amenintari goale sau au pe cineva dispus sa vina sa va sperie de la politie. Dvs ar trebui sa faceti plangere la politie in legatura cu cainele si starea de pericol care exista. Puteti sa chemati si de la urgente(112) daca va musca sau daca va simtiti grav amenintati.

Si cum adica a scapat? Nu cred ca "a scapat", probabil a mers cineva sa-l ia si si-a asumat si raspunderea pentru el. Incercati sa intrebati la cei care l-au ridicat, poate aflati mai multe. Si sigur trebuie sa vorbiti si cu politia sa va sprijine in demersuri.
Ultima modificare: Marți, 18 Martie 2014
rosa_weigand, utilizator
va multumesc!
Avand in vedere ca detineti si dv caine,poate ar fi de preferat sa gasiti o solutie mai umana
~ Conținut șters la cerere ~
"a scapat" adica nu au reusit sa il prinda, a fugit.
tatal meu e stabilit in strainatate, nu stiu daca as putea sa fac un contract de comodat in lipsa lui. dar multumesc pentru sfatul legat de inscrierea in cartea de imobil.
pana la urma o sa apelam la politia locala inainte de a mai face vreun demers pentru ca nici eu nu ii doresc moartea animalului respectiv, dar vad ca niciun vecin nu vrea sa isi asume vreo responsabilitate, ci doar sa amplifice scandalul pentru adrenalina.
Ultima modificare: Miercuri, 19 Martie 2014
ionicafrancesca, utilizator

Alte discuții în legătură

Muscat de cainii comunitari, cui ma adresez daca sunt plimbat de la o institutie la alta? Desertwell Desertwell Buna ziua, Locuiesc intr-un oras plin de caini comunitari, care sunt multi,liberi si foarte agresivi.Au fost muscate zeci de persoane, care au depus ... (vezi toată discuția)
M-au muscat cainii de langa bloc hraniti de vecini, ce sa fac? Dana Marin Dana Marin Am la bloc niste vecine care hranesc, pe langa bloc, cainii maidanezi punandu-le farfurii cu mancare. Ieri unul dintre acestia m-a muscat cu bestialitate si ... (vezi toată discuția)