avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Caini fara stapan pe scara blocului
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Caini fara stapan pe scara blocului

buna ziua!
pe scara blocului unde m-am mutat recent impreuna cu prietenul meu in apartamentul tatalui meu, ceilalti locatari tin un caine fara stapan, care devine agresiv de fiecare data cand vreau sa scot cainele meu (il musca si pe el si pe noi, apreciind scara blocului drept teritoriul sau). in consecinta, am solicitat serviciul de ecarisaj, pentru ca nimeni nu a vrut sa il tina in casa sau sa gaseasca alta solutie.
cainele a scapat, s-a intors imediat si acum primesc amenintari cu politia care ar trebui sa ia masuri impotriva noastra pentru ca nu suntem proprietarii acestui apartament.
dupa parerea mea, acest lucru este abject. va rog sa imi spuneti ce legi exista in acest sens pentru ca nu am gasit nimic concludent.
va multumesc anticipat.
Ultima modificare: Marți, 18 Martie 2014
ionicafrancesca, utilizator
Cel mai recent răspuns: ionicafrancesca , utilizator 20:14, 19 Martie 2014
Am inteles. E un razboi al nervilor si al intimidarii. Din pacate din asa ceva nimeni nu are de castigat. Credeam ca reusisera sa il ia si apoi s-a intors.
ar fi fost bine sa fie asa pentru ca il adoptau pe baza de declaratie, angajament (citez) in urmatoarele conditii:
1. sa respect normele de ingrijire si hranire a cainelui;
2. sa prezint periodic cainele la medicul veterinar, in cazul in care se impune interventia acestuia sau pentru a fi vaccinat antirabic;
3. sa anunt Serviciul de gestionare a cainilor fara stapan, in cazul decesului, furtului, pierderii sau al instrainarii acestuia;
4. sa nu abandonez cainele, sa-l controlez, sa il supraveghez, iar in cazul in care nu il mai doresc, sa il predau Serviciului de gestionare a cainilor fara stapan;
5. sa permit reprezentantilor Serviciului de gestionare a cainilor fara stapan sa monitorizeze cainele adoptat;
6. cainele va fi crescut si adapostit la urmatoarea adresa……….; orice schimbare de locatie mai mare de 15 zile va fi comunicata telefonic serviciului de unde s-a facut adoptia.

si daca nu respectau aceste conditii, amenda pornea de la 2000 lei.

din nou, animalele se dovedesc a fi mai bune decat oamenii si cred ca ii supraestimati spunand ca este un razboi al nervilor si intimidarii, de la fata locului pare doar un circ ieftin si aberant la care nu vreau sa iau parte si o sa cer ajutorul politiei :))
Ultima modificare: Miercuri, 19 Martie 2014
ionicafrancesca, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Muscat de cainii comunitari, cui ma adresez daca sunt plimbat de la o institutie la alta? Desertwell Desertwell Buna ziua, Locuiesc intr-un oras plin de caini comunitari, care sunt multi,liberi si foarte agresivi.Au fost muscate zeci de persoane, care au depus ... (vezi toată discuția)
M-au muscat cainii de langa bloc hraniti de vecini, ce sa fac? Dana Marin Dana Marin Am la bloc niste vecine care hranesc, pe langa bloc, cainii maidanezi punandu-le farfurii cu mancare. Ieri unul dintre acestia m-a muscat cu bestialitate si ... (vezi toată discuția)