avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Doresc sa construiesc un gard iar vecinul nu este de ...
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Doresc sa construiesc un gard iar vecinul nu este de acord.

Doresc sa construiesc un gard in spatele casei dar vecinul nu este de acord. Ce se poate face in acest caz?


Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 21:38, 20 Martie 2014
trebuie discutate motivele refuzului pentru a vedea cum si cat de posibil este un acord.
Propietatea mea ca si a vecinului sunt propietati vechi de acum, gardul ce ne desparte este cunstruit de dumnealui dar este vechi si foarte degradat, insa nu este deacord sa in inlature si sa ma lase sa ridic eu altul nou pe cheltuiala mea. Nu am pretentie la nici un ajutor din partea dumnealui. Singura cerinta a mea este sa ma lase sa construiesc un gard nou in locul celui vechi si degradat, dar nu este de acord cum am spus. Ce se poate face?
Ultima modificare: Miercuri, 19 Martie 2014
Jhony696, utilizator
Ce vi s-a raspuns si mai sus. Il chemati la mediere, iar daca nu ajungeti la un acord il actionati in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie constructie gard micutzza10 micutzza10 Buna seara! In cazul in care as vrea sa construiesc un gard(din tabla) pe proprietatea mea, intre mine si vecin am nevoie de autorizatie de constructie? Va ... (vezi toată discuția)
Recent, vecinul vecinul vrea sa isi construiasca gardul care ne separa... Mariusmc2023 Mariusmc2023 Buna ziua,va rog sa ma ajutati cu o informatie.Recent,vecinul vrea sa isi construiasca gardul care ne separa,gard care este al lui si este din plasa. Acum vrea ... (vezi toată discuția)
Sunt legale două autorizații de construire împrejmuire, una pe limita de hotar și alta la 12 cm, pe terenul vecinului? Mircea Razvan Mircea Razvan M-am judecat cu un vecin pana acum trei ani pentru tulburare de posesie, construire fara autorizare de cotete si gard de beton si zidarie pe terenul meu. Am ... (vezi toată discuția)