avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Probleme cu pamantul - reprezentare
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Probleme cu pamantul - reprezentare

Buna ziua. Socrul meu se cearta cu vecinii de aproximativ 10 ani din cauza ca acestia si-au mutat gardul cu 1 metru spre terenul nostru, pe o lungime de aprox.30m. Anul trecut s-a hotarat sa-i dea in judecata. A fost ajutat de un prieten de-al dansului care este jurist, dar acum a aflat ca acesta nu il poate reprezenta in instanta. Intrebarile mele sunt: (daca se poate spune cu aproximatie) care este tariful unui avocat, acesta se plateste pe o sedinta sau la sfarsitul procesului si daca aveti vreo recomandare a unui avocat care a mai avut procese cu pamanturi in Targu Mures. Multumesc

Alte discuții în legătură

Sfat necesar TonniY TonniY Doresc un sfat de la dumneavoastra: socrii mei au casa si pamantul de langa casa de peste 40 de ani, dar nu au acte pe acestea. Acum ar dori sa construiasca un ... (vezi toată discuția)
Posesie abuziva de teren anca49 anca49 Buna ziua, am nevoie de un sfat autorizat. Locuiesc in orasul Sinaia, si am o locuinta propietate personala. La adresa unde locuiesc santem 3 familii cu acces ... (vezi toată discuția)
Utilizare spatiu verde din jurul blocului-proprietate privata bondoroir bondoroir Buna ziua, In urma cu doi ani am achizitionat un apartament intr-un bloc nou construit. Terenul este delimitat printr-un gard de alte imobile, fiind ... (vezi toată discuția)