avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Judecare in lipsa
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Judecare in lipsa

Vreau sa aflu daca o persoan poate fi judecata in lipsa, o persoana care niciodata a dat o declaratie si nici nu a fost insttintat in scris de instanta, etc.
Multumesc.=D>
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:30, 19 Martie 2014
Exista procedura de judecare in lipsa in cazul in care partea solicita instantei de judecata sau in cazul in care aceasta nu intelege sa se prezinte la termenele de judecata ale cauzei aflate pe rolul instantei de judecata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Primul termen de judecata, citatie cu mentiunea "de a depune copie de pe inscrisuri..." Mihaela Gradinaru Mihaela Gradinaru Buna seara, Uite si dilema mea! Am inaintat la judecatorie o \"Plangere impotriva unui proces-verbal de contraventie\". Plangerea am depus-o in doua ... (vezi toată discuția)
Cerere de amanare a cauzei ContSters149882 ContSters149882 Salutare! Am si eu nevoie de un sfat.. Am un proces pe 26 Martie 2012, am primit citatia acum cateva zile. Insa nu pot ajunge, abia m-am angajat si nu pot ... (vezi toată discuția)
Proces de contencios administrativ. salutare. intr-un proces ... snipe1975 snipe1975 Proces de contencios administrativ. Salutare. Intr-un proces de contencios administrativ cu o autoritate locala, in care am calitatea de petent, am solicitat ... (vezi toată discuția)