avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Pot depune cerere restituire taxa auto fara angajarea ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Pot depune cerere restituire taxa auto fara angajarea unui avocat

Buna ziua,
se poate sa depun singura cererea de restituire taxa auto, fara sa fie obligatorie angajarea unui avocat? La aceasta data ce taxe si timbre fiscale trebuiesc platite si ce documente trebuiesc anexate acestei cereri!
Multumesc pentru un eventual raspuns .
Cel mai recent răspuns: manu34 , utilizator 23:03, 23 Martie 2014
Da, poti. Eu am facut-o si tocmai mai ajut o cunostinta
buna seara .e posibil sa stiu care sunt pasii ce trebuie urmati?am actele pregatite ,mai lipseste plata taxei timbrului judiciar. multumesc anticipat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa auto tcris tcris Buna, As dori sa stiu daca si eu ma incadrez in categoria persoanelor care pot cere restituirea taxei auto (conform ultimei hotarari a ICCJ), avand in ... (vezi toată discuția)
Pasii pentru restituirea taxei auto dkm dkm -buna seara.in 2008 am cumparat o masina second hand din spania, pe care am inmatriculat-o in romania in martie 2009, cand a trebuit sa platesc la AFP vestita ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto marin1981 marin1981 Am cumparat un Opel din Germania in anul 2007 si l-am inmatriculat in Romania in martie 2008.Am platit atunci o taxa de 600 E.Imi pot recupera banii pentru ... (vezi toată discuția)