avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CM incepand cu ziua desfacerii CIM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CM incepand cu ziua desfacerii CIM

Daca in aceeasi zi cu desfacerea disciplinara a CIM intervine concediu medical, acesta din urma mai are prioritate in acest caz? ? Logic ar fi ca acesta sa nu fie luat in consideratie din acea zi CIM fiind desfacut.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters146823 , utilizator 13:39, 21 Martie 2014
Data de inceput a concediului medical coincide cu data incetarii c.i.m. ?
Da. Data incetarii CIM este aceeasi cu data de inceput a CM . Motivul incetarii este art. 61 cu lit. a)
Cand a fost anuntat concediu medical de catre salariat?
A anuntat printr-un mail primit pe adresa de e-mail a unitatii , astazi 19 martie ca incapand de pe data de 18 martie se afla in CM, ziua de 18.03 fiind si ziua cu care inceteaza CIM
Multumesc !
Parerea mea, este ca acel concediu medical nu influenteaza decizia de concediere.

Alte discuții în legătură

Decizie incetare contract individual de munca cris1957 cris1957 Pot actiona in instanta angajatorul pentru ca mi-a transmis pe mail decizia de incetare a contractului de munca incepand cu o data la care ma aflam in concediu ... (vezi toată discuția)
Data incetare cim ContSters147006 ContSters147006 Ne aflam in urmatoarea situatie: un salariat a intervenit cu CM din ziua incetarii CIM. Am modificat data de incetare cu ultima zi a CM dar vine cu un alt CM ... (vezi toată discuția)
Cercetare disciplinara suciu_diana suciu_diana in cazul in care un angajat isi ia concediu de odihna inainte de implinirea termenului de 30 de zile pentru finalizarea cercetarii si emiterea deciziei, cum se ... (vezi toată discuția)