avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor Cum ma pot inscrie in forum Saga
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

Cum ma pot inscrie in forum Saga

Buna ziua,

Am o mare rugaminte. Daca incep sa lucrez cu programul saga si incerc sa intru in forum, cum pot sa ma inregistrez daca nu am cont si nu intru pe userul de societate si parola aferenta? Adica sa imi creez cont nou pentru a primi lamuriri la diversele nelamuriri pe care le am .
Multumesc anticipat!
O zi buna!
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 18:11, 19 Martie 2014
Se pare ca nu puteti fara sa aveti un abonament la unul din programele lor:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evidenta gestiune, fara abonament program contabil. luminita_1970 luminita_1970 buna ziua , va rog sa-mi spuneti daca pot tine evidenta de gestiune pe un program de contabilitate luat free de pe net . Practic nu am abonament ptr. acest ... (vezi toată discuția)
Probleme de securitate avocatnet!? MIHAI GRIGORE MIHAI GRIGORE Astazi am intampinat o problema care mi s-a parut de-a dreptul incredibila! Incerc sa intru pe contul meu (MIHAI GRIGORE) cu parola mea si mi se spune user ... (vezi toată discuția)
Atribuire parola tamporara?! Alina Cassandra Dobre Alina Cassandra Dobre Astazi am primit un asemenea mail in care mi se atribuia o parola temporara, desi nu am cerut-o. Este normal?!?! (vezi toată discuția)