avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general evidenta gestiune, fara abonament program contabil.
Discuție deschisă în Contabilitate în general

evidenta gestiune, fara abonament program contabil.

buna ziua ,
va rog sa-mi spuneti daca pot tine evidenta de gestiune pe un program de contabilitate luat free de pe net . Practic nu am abonament ptr. acest program. Pot intocmi NIR-uri , REG.CASA , BON CONSUM , ETC.....pe care sa le pot prezenta la un eventual control fiscal ?
:D
Va multumesc anticipat ptr. raspuns.
Cel mai recent răspuns: Gratiela Ratiu , Consultant resurse umane 21:25, 13 Ianuarie 2010
poti deoarece pe cei care vin in control nu ii intereseaza pe ce program le-ai intocmit si cum ai obtinut accesul la acesta.
interesul organelor de control este legat de faptul ca agentul comercial trebuie sa aiba documentele contabile la zi.
problema este alta! pe propgramul descarcat nu poti lucra decat 30 zile, cat este perioada de proba gratuita, dupa care trebuie sa il cumperi sau sa te abonezi.
da se poate ,dar ai grija .majoritatea programelor free sunt limitate .Un anumit nr de gestiuni,un anumit nr de niruri, de inregistrari pentru registrul de casa ,sau trecerea de la o luna la alta sa fie conditionata de o parola-pe care va trebui sa o ceri de la firma respectiva contra cost binenteles.,etc...
va multumesc pentru raspuns. Programul este saga c.... si ma atentiona ca nu are limitari in ceea ce priveste inregistrarile ci doar actualizarile nu le pot avea free.
De aceea m-am hotarat sa lucrez pe acesta fara sa mai stau prea mult pe ganduri . Temerile mele erau vizavi de organul de control . Eu intocmesc doar evidenta primara . Restul il lucreaza un contabil autorizat etc.... in alt program, la firma pe care o detine . Am cerut lamuriri pentru ca acesta mi-a dat un raspuns ambiguu fiind cred in asentimentul patronului pe care nu vrea sa-l deranjeze.
Programul Saga mi-a fost fost recomandat si mie de un comnsultant de pe forum, @saamy. Eu nu l-am folosit, dar se pare ca este ok.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este cel mai utilizat program de contabilitate CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109 CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109 optez ptr saga insa as dori sa stiu cu ce programe se mai lucreaza mai usoare ptr o firma care nu are gestiune, nu are un volum asa mare de facturi, ce imi ... (vezi toată discuția)
Marfa retur- vanduta pe bon fiscal loredana.m loredana.m buna ziua, am o firma care are 2 gestiuni :cu ridicata si cu amanuntul. La vanzarea cu amanuntul am clienti care se trezesc ca le mai raman materiale si pe ... (vezi toată discuția)
Calculare coeficientul k jevelson jevelson Cine ma poate ajuta va rog cu o monografie contabila pentru descarcarea din gestiune a marfurilor si calcularea coeficientului K pentru o firma neplatitoare de ... (vezi toată discuția)