avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Anulare fila CEC
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Anulare fila CEC

Buna ziua,
O firma de curierat a pierdut fia cec emisa de catre x firma catre y firma. Am depus la instanta cererea de anulare a filei cec si am primit o comunicare prin care trebuie sa depun in 10 zile INSTIINTAREA ( ca s-a pierdul un instrument de plata) pe care emitentul filei cec ar fi trebuit sa o duca la banca sa; si astfel se anuleaza fila cec; numai ca emitentul nu ''s-a grabit '' sa duca la banca instiintarea si banca o sa-i emita instiinatarea cu nr de inregistrare si stampila abia maine sau poimaine... Intrebarea mea este: daca nu depun la instanta acea instiintare se anuleaza cererea? Va trebui sa depun actele din nou?? cum pot amana procesul?? Va rog sa ma ajutati!Multumesc!!
Ultima modificare: Miercuri, 19 Martie 2014
liviiaa, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 12:34, 23 Martie 2014
Nu puteţi să "amânaţi procesul" pentru că încă nu are termen de judecată fixat.

Fie comunicaţi instanţei exact situaţia de fapt, fie comunicaţi înştiinţarea. Important este să trimiteţi un răspuns instanţei în interiorul termenului de 10 zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fila cec pierduta alina_pmi alina_pmi buna ziua am si eu o problema am eliberat o fila cec in alb (nu are nici beneficiarul trecut) unei firme cu care urma sa colaboram si firma respectiva ma tot ... (vezi toată discuția)
Cec si bilete la ordin Cent Cent Un furnizor mi-a comunicat prin curier (fara sa semnez de primire) ca va folosi fila CEC garantie Marti 10.03.2009 cu suma de aferenta unui contract ce a avut ... (vezi toată discuția)
Instrument de plata girat mondanicolaetoma mondanicolaetoma sunt agent economic care lucrez si cu instrumente de plata ca fila cec barat; bilet la ordin etc. Am primit drept plata de la un beneficiar o fila cec, pe care ... (vezi toată discuția)