Buna ziua, sunt indignat de ce se intampla in zilele noastre....
Un prieten a primit un proces verbal acasa de contraventie, PV este intocmit la data de 11.03.2014 ora 6:10 de catre agentul constatator, care a completat PV asa:
- la descrierea faptei - "in data de 11.03.2014 ora 6:10 a fost verificat vhicolul cu nr...."
- obiectiunile contravenientului sunt - agentul constatator - "contravenientul nefiind de fata , nu a putut face obiectiuni "
- motivul lipsei martorului: "PVCC a fost finalizat la sediul ISCTR, nefiind de fata persoane care sa indeplineasca calitatea de martor"
semnatura martor tras linie
contravenient - nu se afla de fata
Nu a fost oprit in traic si si nici controlat in ziua respectiva insa erau la panda ca in fiecare zi, agentul constatator cunoaste soferul.
Intomirea PV la data de 11.03.2014 ora 6:10 la aceiasi ora cu constatarea faptei 6:10, insa cand sa puna sa faca obiectiuni ccontravenientul, nu mai este la fata locului unde a verificat si intocmit PV, nici martor nu are ca PV l-a terminat de scris la sediu.
Ce parere aveti de intocmirea PV in acest mod?
Ce parere aveti de intocmirea PV in acest mod?
pv intocmit la data de 11.03.2014 ora 6:10 in momentul verificarii 11.03.2014ora 6:10 asa e scris in pv , insa nu exista martor nici semnatura contavenientului nici drept la obiectiuni e corect asa ? daca e intocmit la 6:10 de ce la terminat la sediu... are voie sa inceapa pv in strada si sa-l termine in alta parte...
Nu m-am uitat pe pv care este norma incalcata si sanctiunea
pt mine e terifiant cum se incalca dreptul la aparare...
PROBLEMA E, daca nu stim norma nu ne putem da cu parerea mai departe.
Da, este posibil sa fi fost un control de noapte sa zicem, ce stiu eu (luminite pe lateralele autodubei - nu mai este in vigoare - dar ca exemplu), la care soferul este oprit, se da jos din autoduba, incuie usa si pleaca. Simplu. Nu tu semnatura, nu tu obiectiuni, nu tu martori, iar PV se termina de incheiat la sediul intrucat se acceseaza baza de date din sistem si se termina PV de completat.
Dreptul la aparare... Mergeti dvs. la orice avocat si daca poate sa va apere doar pe baza descrierilor superficiale facute de dvs., sa ne spuneti si noua pe forum.