avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infiintare lntreprindere individuala
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infiintare lntreprindere individuala

buna ziua, as dori sa imi infiintez o intreprindere individuala cu domeniul de activitate: agentie imobiliara si as dori sa stiu ce diploma de calificare am nevoie. Sunt absolvent de master in Administrarea Afacerilor in Comert, Turism si Servicii. as dori sa imi sugerati ce ar fi mai bine o ii sau pfa. Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:14, 28 Martie 2014
Regulile de infiintare a agentiilor imobiliare se supun regulilor generale de infiintare a unei firme. Astfel, pentru a infiinta firma aveti nevoie de urmatoarele acte:
• Denumirea societatii comerciale – rezervarea de nume de firma;
• Act Constitutiv;
• Actele de identitate ale asociatilor – Cartea de identitate, Buletinul sau pasaportul asociatului sau asociatilor care urmeaza sa infiinteze firma noua precum si a administratorului firmei;
• Contractul de spatiu – actul de proprietate al sediului firmei noi infiintate impreuna cu cartile de identitate ale proprietarilor;
• Acordul asociatiei de proprietari si al vecinilor limitrofi (in cazul sediului in spatiu cu destinatia de locuinta);
• Dovada depunerii capitalului social;
• Declaratii pe propria raspundere de asociat si administrator;
• Specimen de semnatura al administratorului;
• Cazier fiscal al asociatilor si al administratorului.

[ link extern ] /

Este posibila si infiintarea unui PFA sau a u nei I.I. daca aveti cursul de agent imobiliar sau alta pregatire similara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inffintare spatiu petreceri copii angela23 angela23 Buna ziua, As dori sa stiu ce acte si autorizatii sunt necesare pentru infiintarea unui spatiu pentru petrecerile de copii. Se poate organiza ca si obiect ... (vezi toată discuția)
Deschidere spalatorie de covoare bujo bujo stie cineva ce acte imi trebuie pentru a deschide o spalatorie de covoare?si cam cat mar costa? (vezi toată discuția)
Infintare sc oprea.madalina oprea.madalina help vreau sa infiintez o sc. as vrea sa trec la activitati cam tot ce se poate. ce trebuie sa fac. ce acte imi trebuie are cineva un model ce act ... (vezi toată discuția)