avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de voluntariat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de voluntariat

Buna seara,
Va rog sa-mi spuneti ,daca este in limite legale,un contract de voluntariat incheiat pe termen de 12 luni,cu program de 8 ore/zi. Mentionez ca sunt somer,deci nu am alta activitate profesionala,incheiata prin contract.
Va multumesc si va doresc o primavara frumoasa !
Cu respect, Elena Iacob.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:40, 20 Martie 2014
Aveti la urmatoarea adresa legea voluntariatului si veti vedea acolo conditiile in care se pot incheia si ce activitati se pot presta pe aceste contracte [ link extern ]
Cu cine doriti sa incheiati acest contract de voluntariat?
Contractul de voluntariat,doresc sa-l inchei cu un Centru social-copii.

multumesc !
Ultima modificare: Joi, 20 Martie 2014
Cornel Vasile, Consilier juridic
Inacest sens, exista posibilitatea mentionata de dvs sa incheiati un contract de voluntariat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conventie civila de prestari servicii vs contract de consultanta rrscrstn rrscrstn Sunt asociat unic al unui srl care are in obiectul de activitate consultanta pentru afaceri si management (CAEN Rev. 2 7022) si formare profesionala (CAEN Rev. ... (vezi toată discuția)
Contract de prestari servicii elena claudia ianasi elena claudia ianasi Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca pot sa inchei un contract civil de prestari servicii cu o persoana fizica ce realizeaza la firma prelucrarea normelor de ... (vezi toată discuția)
Conditii legate de contract de colaborare inimadistrusa inimadistrusa Buna ziua! As dori sa aflu daca in situatia in care am contract de munca pe perioada nedeterminata, cu un program de munca de 8 ore, si as dori sa desfasor ... (vezi toată discuția)