avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... conditii legate de contract de colaborare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

conditii legate de contract de colaborare

Buna ziua! As dori sa aflu daca in situatia in care am contract de munca pe perioada nedeterminata, cu un program de munca de 8 ore, si as dori sa desfasor munca suplimentara printr-un contract de colaborare , exista o restrictie legata de numarul de ore, zilnic, prin care sa-mi desfasor activitatea. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:29, 27 Octombrie 2015
Contractul de colaborare/ de prestari servicii nu este supus dispozitiilor Codului Muncii si se incheie numai pentru activitati ocazionale ....
... adica puteti sa incheiati cate contracte de colaborare puteti sa onorati.
Multumesc!
Buna ziua,acest caz implica din partea prestatorului plata anumitor contributii?

Multumesc.

Vedeti detalii despre contributiile sociale pentru conventii civile de la 1 iulie 2012 accesand link-urile de mai jos :
[ link extern ]

sau

[ link extern ]

Alte discuții în legătură

Contract de colaborare iuliy iuliy buna ziua. am un loc de munca si as mai dori sa ma angajez si in alta parte in timpul liber. ce acte ar trebui sa inchei cu acea firma ? am inteles ca nu se ... (vezi toată discuția)
Desfasurare activitate srl-d in strainatate ianos_cosmin ianos_cosmin de curand am deschis un srl-d cu scopul de a putea presta servicii in constructii in italia.sunt intr-un stadiu avansat,respectiv am finalizat inscrierea ... (vezi toată discuția)
Contract de colaborare intre persoana fizica si pfa genicon genicon Buna ziua, Detin un PFA pe creatie artistica si as dori sa aduc o persoana care sa lucreze alaturi de mine. Avand in vedere ca doresc sa tin taxele la ... (vezi toată discuția)