avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de colaborare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de colaborare

buna ziua. am un loc de munca si as mai dori sa ma angajez si in alta parte in timpul liber. ce acte ar trebui sa inchei cu acea firma ? am inteles ca nu se mai fac contracte de colaborare
Cel mai recent răspuns: smeagull , utilizator 15:23, 1 Iunie 2012
Puteti sa incheiati un contract de munca pe perioada nedeterminata sau determinata, cu norma redusa. Sau va puteti autoriza ca pfa si incheiati contract civil de prestari servicii.
am deja un contract de munca. mai pot face altul?
1. - Codul muncii permite sa aveti cate CIM doriti si puteti sa le onorati.
- Nu se face restrictie de nici un fel, nici de timp, nici de perioada.

2. Iata ce spune Codul muncii:

Art. 35
(1) Orice salariat are dreptul de a munci la angajatori diferiti sau la acelasi angajator, in baza unor contracte individuale de munca, beneficiind de salariul corespunzator pentru fiecare dintre acestea.

(2) Fac exceptie de la prevederile alin. (1) situatiile in care prin lege sunt prevazute incompatibilitati pentru cumulul unor functii.
Sigur ca da.
Codul muncii: ART. 35 (1) Orice salariat are dreptul de a munci la angajatori diferiti sau la acelasi angajator, in baza unor contracte individuale de munca, beneficiind de salariul corespunzator pentru fiecare dintre acestea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca carpaho carpaho Daca sunt angajata la o societate cu contract de munca pe perioada nedeterminata, pot sa ma angajez si la o alta societate cu contract de prestari serviciu cu ... (vezi toată discuția)
Cim pe perioada co aldorin aldorin Buna ziua, sunt angajat la o societate cu norma intreaga , pe perioada CO ma pot angaja la o alta societate tot cu norma intreaga? Va multumesc (vezi toată discuția)
Doua contracte de munca Aninaig Aninaig Pot sa am doua contracte de munca de 8 ore fiecare? (vezi toată discuția)