Sunt partener intr-o unitate protejata autorizata. intrebarea este daca aceste societati beneficiaza de scutirea impozitului forfetar sau au acelasi regim cu celelalte srl. Multumesc.
unitatea protejata este scutita de impozitul pe profit daca il reinvesteste. daca am iesit pe pierdere, cum se considera impozitul forfetar? multumesc.
Eu cred ca sunteti in continuare scutiti de impozit pe profit.Indiferent de prevederile OUG.34.Sa zicem ca va incadrati in prima transa la 2200 impozit minim, foarte bine, va incadrati dar sunteti scutiti de plata lui, daca respectati conditiile impuse de lege.
Pierderea se datoreaza faptului ca profitul a fost reinvestit sau nu a-ti avut profit? Opinez pentru urmatoarele cazuri
1. Daca conditia privind profitul reinvestit e indeplinita, atunci sunteti scutit de acest impozit;
2. Daca e doar pierdere fara a reinvesti, atunci platiti impozitul la care va incadrati conform OUG 43.
Nelamuriri srl-d
annema
Ce se intampla daca am un srl-d si nu am profit pe care sa-l reinvestesc?
Se pierd toate celelalte facilitati? Ma interesa in mod special scutirea ... (vezi toată discuția)