avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Impozit forfetar si pt unitate protejata?
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Impozit forfetar si pt unitate protejata?

Sunt partener intr-o unitate protejata autorizata. intrebarea este daca aceste societati beneficiaza de scutirea impozitului forfetar sau au acelasi regim cu celelalte srl. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ctcgabriel , utilizator 20:34, 11 August 2009
Multumesc!
Buna ziua
Si pe mine ma intereseaza scutirea de impozit forfetar la unitatile protejate.
Sunt asociatul handicapat al unei unitati protejate iar cei de la finante m-au pus sa refac declaratie priv forfetarul sub pretextul ca ~ ACEASTA SCUTIRE ESTE ABROGATA DIN 2006~
ROG FRUMOS SI CU DISPERARE AJUTOR IN ACEASTA PROBLEMA.
Daca se poate si extras din lege
Codul Fiscal Pastreaza scutirea dar cei de la finante si de la garda zic ca nu.
ajutatima cu extras din lege si ii dau in judecata macar sa creez eu precedentul
Ultima modificare: Marți, 11 August 2009
ctcgabriel, utilizator
Buna ziua
Si pe mine ma intereseaza scutirea de impozit forfetar la unitatile protejate.
Sunt asociatul handicapat al unei unitati protejate iar cei de la finante m-au pus sa refac declaratie priv forfetarul sub pretextul ca ~ ACEASTA SCUTIRE ESTE ABROGATA DIN 2006~
ROG FRUMOS SI CU DISPERARE AJUTOR IN ACEASTA PROBLEMA.
Daca se poate si extras din lege
Codul Fiscal Pastreaza scutirea dar cei de la finante si de la garda zic ca nu.
ajutatima cu extras din lege si ii dau in judecata macar sa creez eu precedentul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutire impozit pe profit "unitati protejate" cf. legii 448/2006 Patai_Katalin Patai_Katalin Suntem o societate care lucreaza cu persoane cu handicap, avand statutul de”unitate protejata” conform legii 448/2006. Conform legii 448/2006 art.82 ... (vezi toată discuția)
Impozitul pe profit conform oug34/14.04.2009 mihaeladobre mihaeladobre Cum e cu impozitul forfetar?Cum stim daca ne incadram in cotele alea si daca il platim numai pe acela sau si pe cel de 16%?daca se poate sa imi explicati si ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri srl-d annema annema Ce se intampla daca am un srl-d si nu am profit pe care sa-l reinvestesc? Se pierd toate celelalte facilitati? Ma interesa in mod special scutirea ... (vezi toată discuția)