buna ,am si eu o intrebare de catva zile sau prezentat la adresa mea din romania 2 politisti care vreoiau sa imi imaneze o citatie,fiind plecat in alta tara ce se intampla?fratele meu care a vb cu ei ia intrebat daca e grav ?ei au raspuns nu e grav si nici urgent....intrebarea mea e trebuie sa merg in tara sa ma prezit ? nu primesc concediu doar anul viitor.citatia este referitoare la un proces penal din 2012 nu sunt inculpat in acest proces.
In situatia expusa,ar trebui sa comunicati oficial unitatii de po;itie imposibilitatea de prezentare pentru audiere,datorata faptului ca nu va aflati in tara
oke,nu am numar de telefon fratele meu iau dat adresa mea de fb si mailu ,pe facebook inca nu ma contactat nimeni iar mailu care la dat nu este valid...in viitoru apropiat voi primi vreun document in posta ?pe urma sa iau legatura sau cum sa procedez,multumesc pt sfat
Este curios ca au venit doi politisti sa va ia la audiere.
E posibil sa fi avut noroc ca nu v-au gasit.
Aveti si optiunea de a trimite avocat pentru a se informa in concret si a obtine lamuriri.
poi politistii au spus ca vroiau sa imi imaneze citatia,nu prea inteleg sunt la 7000 de km de tara iar sami angajez un avocat sa se intereseze pentru ce mau cautat .nu inteleg... va rog daca puteti sa imi raspundeti la intrebare:o sa imi vina un document oficial in care sa fiu anuntat ? sau pur si simplu nu mau gasit acasa si o sa ma caute in cantinuare?...
Daca sunteti martor va poate amenda pentru neprezentare si daca sunteti inculpat va judeca in lipsa, trebuia aflat exact motivul pentru care sunteti cautat.