avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Salut. In urma cu doua zile am primit o citație in ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Salut. In urma cu doua zile am primit o citație in calitate ...

Salut. In urma cu doua zile am primit o citație in calitate de martor sa mă prezint la sediul DIICOT.. problema e că a răspuns mama la ușă și ia spus că sunt plecat din țară. Polițistul a confirmat și să liniștito pe mama dar ia spus sa sun la numărul după citație. Am sunat la acel număr i am spus că nu mă pot prezenta din cauza că sunt plecat din țară ,l-am întrebat dacă vrea sa ii trimit contractul de munca .. mi a spus că e ok și că nu trebuie sa ii trimit nimic. Mi a spus că o să completeze un proces verbal precum că sunt plecat din țară și că nu va fi o problema pentru că nu sunt doar eu chemat... Chiar daca pare că totul e ok ..as vrea un răspuns și de la dumneavoastră pentrucă că sufăr de anxietate și depresie...nu mă pot liniști până nu primesc un răspuns și aici. Mulțumesc mult
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:17, 12 Februarie 2022
Nu va poate lamuri nimeni.
Depinde dacă va chema pentru o audiere de martor sau pentru ca ati comis vreo fapta penala.
Doar dacă un avocat se prezintă la DIICOT ar putea sa va lămurească.

Daca nu e vorba ca ati comis o fapta penala nu sunt probleme.
In calitate de martor dar anul dosarului e din 2018 ...deci as crede că până acum as fi aflat daca sunt in calitate de suspect sau inculpat

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Depinde dacă va chema pentru o audiere de martor sau pentru ca ati comis vreo fapta penala.

Dar eu am acte că sunt plecat de ceva ani din țară vin ocazional câteva luni pe an..acum lucrez și e perioada foarte aglomerata pentru mine mai ales pentru că în țara care sunt e un pic mai dificil în perioada asta a anului și nu as putea sa pierd locul de munca..

Stefannd a scris:

In calitate de martor dar anul dosarului e din 2018 ...deci as crede că până acum as fi aflat daca sunt in calitate de suspect sau inculpat

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

~ Conținut șters la cerere ~
Va poate chema mai întâi sa va audieze ca martor conform legii actuale.
E posibil sa fie vreo fapta căreia nu i-ati dat importanta.
Ar fi bine sa încercați sa mearga avocatul dvs. ca sa tatoneze.
Insa, poate fi destul.de complicat pentru avocat.

Alte discuții în legătură

Mandat de aducere diicot lal3x92 lal3x92 Buna ziua am si eu o problema , au venit jandarmii la mine acasa in data de 2.02.2016 cu mandat de aducere pentru data de 05.03.2016 la sedi-ul diicot am 2 ... (vezi toată discuția)
Ajutati-ma va rog cu niste raspunsuri ContSters230889 ContSters230889 In urma cu aproape 3 ani de zile mai exact in februarie 2009 am lovit o fata in varsta de 19 ani (o palma), in urma loviyuri a cazut si s-a lovit la cap. ... (vezi toată discuția)
Sotul meu a fost sunat de catre diicot carmen nedelcu carmen nedelcu Buna seara. Dupa cum spuneam sotul meu a primit un tel de la Diicot pt a da o declaratie cu privire la o cerere de creditare depusa in Aprilie 2009 la Milenium ... (vezi toată discuția)