Buna ziua, este vorba de o societate in Romania care face consultanta manageriala pentru sportivi, ea comision la plasarea ,intermedierea jucatorului.
O firma din Franta ,este managerul fotbalistului roman, firma din Romania a intermediat intre firma din Franta si un club din Bucuresti pentru a facilita transferul jucaturului la acest club..
Partile au convenit ca firma din Franta sa plateasca la firma din Romania o suma neta , fara taxe, reprezentand 50 % din taxa de agent pe care a primit-o firma din Franta ,in urma transferului de jucator la Bucuresti.
Va rog sa-mi spuneti si mie unde este locul prestarii serviciului in Romania s-au in Franta?
Si cum sa facturez, clientul din Franta nu mi-a comunicat codul vies?
Multumesc, astept cu nerabdare raspunsul dumneavoastra.
Suntem platitori de TVA si inscrisi in R.O.I .
Declaratia 390 cum se depune ? programul zice ca are cod vies invalid.
In Declaratia 300 cum declar prestarea de servici la ce pozitie ?
Pai atunci daca sunteti platitor de tva ( nu este cazul ca aveti doar un cod de tva intracomunitar) il facturati cu tva romanesc pe francez daca nu va prezinta un cod valid vies
Alta solutie nu exista.
Declaratia 390
ga-ga
buna! ce ma sfatuiti sa fac? am o firma care presteza servicii de ipsoserie in franta-in decembrie s-a facut prima factura pt benef din Franta - locul ... (vezi toată discuția)