avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract Munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract Munca

Sunt angajata la o primarie la departamentul buget contabilitate. Mai pot fi angajata la o firma cu 2 ore pe post de contabil?








Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:06, 20 Martie 2014
da
Orice salariat are dreptul de a muncii, la angajatori diferiti sau la acelasi angajator, in baza unor contracte individuale de munca, beneficiind de salariul corespunzator pentru fiecare dintre acestea (art. 35 alin. (1) din Codul muncii ).
Fac exceptie de la aceste prevederi situatiile in care prin lege sunt prevazute incompatibilitati pentru cumulul unor functii.

Prin urmare, nu exista o limita a numarului contractelor de munca incheiate de o singura persoana fie ele cu norma intreaga sau cu timp partial.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

2 contracte la acelas angajator codulmuncii codulmuncii Bunaseara. O sa radeti dar e adevarat: un angajat are 2 contracte de munca la acelas angajator, in acelas departament, cu aceeasi functie, cu acelas salariu. ... (vezi toată discuția)
Incadrare inspector resurse umane vmkriss vmkriss Cum este mai corect: 1.Pot pastra incadrarea de economist in cadrul Financiar Contabilitate si sa preiau prin decizie interna departamentul de resurse umane ... (vezi toată discuția)
Pot avea 2 contracte de munca la aceeasi firma? carmenbn carmenbn Am un salariat care este sofer 4 ore si transeaza pui 4 ore.Poate avea 2 contracte de munca sau doar unul si i se trec in fisa de post cele 2 functii?In acest ... (vezi toată discuția)