avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1084 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Inmatriculare auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Inmatriculare auto

Buna buna.....am cumparat o masina aprox acum o luna, am scos un rand de nr rosi, masina e pe numele meu.
As dori sa o inamtriculez pe tatal meu, el avand certificat de incadrare in grad de handicap...deficienta functioanala mediu... nu are probleme pt care ar trebui adaptata masina pt deficienta lui. As putea sa inmatriculez masina fara sa platesc taxa de mediu????? daca da unde ar trebui sa ma duc prima data cu acel certificat de incadrare in grad de handicap....

Mersi anticipat
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:29, 20 Martie 2014
Conform disp L nr 448/2006 art 26 beneficiaza de facilitati fiscale,numai detinatorii de certificat de incadrare in grad de handicap accentuat sau grav

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi persoane cu invaliditate grad 1. Kamyy Kamyy Buna seara,am o intrebare cu privire la achizitionarea unui autoturism.Sotul meu are pensie de invaliditate grad 1,daca cumparam o masina si o inscriu pe ... (vezi toată discuția)
Transcrierea unui automobil cu taxa neplatita. Hevesiiosif Hevesiiosif Buna ziua. Sunt persoana cu handicap grav,doresc sa achizitionez un autoturism inmatriculat in tara fara plata taxei,fiind inmatriculat de catre o persoana cu ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru persoana cu handicap george535 george535 Buna seara,nu stiu daca am pus intrebarea la categoria care trebuie.As dori sa aflu daca cumpar o masina inscrisa pe anglia si vreau sa o trec pe numele meu cu ... (vezi toată discuția)