avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocatie, sistare
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocatie, sistare

Buna ziua! asi dori va rog sa-mi spuneti care nr de formular european ii trebuie fiicei mele sa ceara pentru a solicita sistarea alocatie ptr. copil in Romania doarece este in Germania si acolo a luat deja de 1 luna alocatia ptr copil . stie ce acte sa trimita dar nu stie ce formular european sa ceara ( nr formularului)
va multumesc anticipat ...

Alte discuții în legătură

Alocatia de stat incasata in germania de catre fostul sot, nu a ajuns niciodata la copii!!! dia_dia45 dia_dia45 buna, v-as ruga sa ma consiliati in legatura cu o problema mai dificila...!!! Sunt divortata de fostul sot de 5 ani aprox, iar el lucreaza legal de mai bine ... (vezi toată discuția)
Formulare e401 si e411, necesitate traducere micmaria micmaria BUNA ZIUA. Va rog frumos sa-mi spuneti daca Formularele E411 si E 401 trebuie traduse pe limba(germana) in tara in care voi depune cererea pentru a beneficia ... (vezi toată discuția)
Formularul e411 madyy26 madyy26 Buna ziua, o sa va relatez problema mea.Eu, soțul si copilul locuim in Spania si am solicitat in Romania alocația de stat pentru copil(7luni), depunând la ... (vezi toată discuția)