avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 257 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Dosar succesiune
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Dosar succesiune

Cum pot afla la ce data a fost inscris la judecatorie un dosar de succesiune la care voi participa in calitate de parat. Am contactat pe reclamant mi-a spus doar ca a depus dosarul dar tot ii spune sa mai aduca cate ceva (din nov 2013 si pana acum) dar nu s-a fixat un termen. Eu nu am primit nimic.

Va multumesc

Cel mai recent răspuns: voineamaria , utilizator 10:17, 21 Martie 2014
Buna ziua,
Mergeti la arhiva instantei unde se judeca dosarul cu C.I. si solicitati sa-l studiati.
Nu mi-a comunicat numarul de dosar si eu nu am primit nimic acasa. Spune ca tot ii cere cate ceva pentru completarea dosarului.
Sau verificati pe portalul instantelor de judecata.
[ link extern ]
Nu am gasit nimic pe Portal. Spune ca dosarul este la Judecatorie dar nu este complet si i se cer alte si alte documente pentru completare pentru a putea fi inaintat instantei
Va multumesc mult pentru ajutor
Mergeti la arhiva si va interesati. Se poate da primul termen si dupa 6 luni deci .......

Alte discuții în legătură

Inainte de a primi citatie pot afla daca sotul a depus cerere de divort? myrya myrya cum pot afla daca sotul meu a depus actiunea de divort ,inainte de a veni instiintarea prin posta? (vezi toată discuția)
Obtinere acte dosar doru6 doru6 Cum pot sa intru in posesia incheierilor de sedinta dintr-un dosar in care sunt intimat? Eu locuiesc in alta localitate (undeva la tara) decat cea unde se ... (vezi toată discuția)
Mutarea dezbaterii succesiunii georgeiuly georgeiuly La decesul socrului , \"primaria \" a inaintat actele la un notar din Slobozia unde s-a deschis succesiunea ( am fost chemati in Slobozia ) dar noi am dori sa ... (vezi toată discuția)