avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Inainte de a primi citatie pot afla daca sotul a depus ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Inainte de a primi citatie pot afla daca sotul a depus cerere de divort?

cum pot afla daca sotul meu a depus actiunea de divort ,inainte de a veni instiintarea prin posta?
Puteti intra pe "portalul instantelor de judecata" (dati cautare google) si, la optiunea dosare, completati rubrica privind partile: numele dumneavoastra sau al sotului, apoi "cautare" .... dureaza cateva minute.
Puteti sa sunati sau sa va prezentati la arhiva judecatoriei din localitatea de domiciliu si intrebati persoanele de acolo ... va indruma ele.
Daca nu imi gasesre nimic inseamna ca nu e inregistrata actiunea?
Multumesc mult,
Daca nu gasiti nimic,inseamna ca sotul dvs.nu a depus inca actiunea de divort.;)
In fapt nu e chiar asa..In ultimul timp portalul a mers extrem de prost...sunt situatii neactualizate din aplrilie , in unele cazuri. Duceti-va la judecatoria de care apartineticu domiciliul si intrebati acolo.
E posibil sa fie o eroare datorata proastei functionari a portalului - se mai intampla; pentru evitarea oricaror confuzii, mergeti la judecatorie, la arhiva, si intrebati.

Alte discuții în legătură

Divort - cum aflu daca sotul a depus cerere? alexandra30 alexandra30 Buna seara cum pot afla(verifica) daca sotul meu a bagat la divort. (deoarece imi este teama ca ma minte, si nu vreau sa astept degeaba). multumesc (vezi toată discuția)
Retrocedari terenuri lik3cs lik3cs Am avut un proces pe 12 iulie 2012 si nu stim nici un raspuns. Va rugam sa ne spuneti pe ce site cautam dosarul, sa aflam raspunsu. Am nr cererii. Va multumesc (vezi toată discuția)
Divort - proces deschis? UTILIZ UTILIZ Buna, Sotia mea a intentat divort si a spus ca e proces deschis. Ce inseamna asta? La ce se refera? Inca nu am ajuns la tribunal sa vad pe ce motiv a ... (vezi toată discuția)