avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 374 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort - cum aflu daca sotul a depus cerere?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort - cum aflu daca sotul a depus cerere?

Buna seara cum pot afla(verifica) daca sotul meu a bagat la divort. (deoarece imi este teama ca ma minte, si nu vreau sa astept degeaba). multumesc
Veti primi citatie daca este adevarat.
Va este teama ca va minte sau v-ati dori sa nu fie adevarat? :)Intrebam doar...
puteti verifica si pe portalul judecatoriei daca e inregistrata vreo cauza avand ca partil sotul si dvs.
Daca intentioneaza sa divorteze de dvs ,va apela la instanta de judecata , ocazie cu care veti fi citata. Sper sa nu ajungeti la divort ........
eu sper sa fie adevarat, asta vreau dar cat timp dureaza pana cand primesc citatia??? a trecut deja o luna si jumatate de cand spune el ca a depus atele. Eu am domiciliul pe buletin tot unde sta si el dar nu mai stau cu el, oare trebuie sa imi fac mutatie pe buletin unde stau acuma? multumesc!!!

Alte discuții în legătură

Divort gross405 gross405 Buna seara! Sotia prin intermediul unui avocat a depus cerere de divort, ma anuntat telefonic ca procesular fi in data de 07.04.2011, eu neprimind nici o ... (vezi toată discuția)
Cum aflu daca sunt divortat miss_ra miss_ra Prietenul meu care locuieste in afara tarii a fost casatorit acum 3 ani in RO dupa care, el a plecat si ea a ramas aici. Lucrurile nu au mers cum si-au dorit ... (vezi toată discuția)
Apel sentinta divort  Loredana Puscasu Loredana Puscasu Sentinta de divort a fost apelata de fostul sot la judecatorie, instanta a declinat competenta in favoarea tribunalului. A trecut aproape o luna si nu am ... (vezi toată discuția)