Buna seara!
Sotia prin intermediul unui avocat a depus cerere de divort, ma anuntat telefonic ca procesular fi in data de 07.04.2011, eu neprimind nici o citatie si implicit nestiind modul sau ce contine cererea.cumpot afla exact data cand are loc procesul?Mentionez ca nu miacomunicat decat ca este probabil sa fie in data mai sus mentionata, spunand ca alte detalii nu iau fost comunicate de catre avocat.
Fie mergeti la arhiva judecatoriei, unde se judeca dosarul, si intrebati daca exista inregistrata cerere de divort pe numele dvoastra, fie accesati portalul instantelor de judecata pe internet si aflati de acolo.
Procedural citatia trebuie comunicata cu minim 5 zile inainte de termenul de judecata , sub sanctiunea nulitatii in cazul in care deci aceasta este primita cu mai putin de 5 zile inainte de termenul de judecata.
Citatia va trebui comunicata impreuna cu un exemplar al actiunii depuse si al inscrisurilor anexate acesteia.
Puteti verifica la arhiva instantei respective daca exista inregistrata actiunea de divort pe numele sotiei dvs. sau mai puteti verifica pe portalul instantei.
Apel- termen
ContSters201565
Am depus apel pentru un proces de pensie de intretinere minor pe data de 12.04.2011. Nu mi s-a dat un termen cand am depus apelul. Dupa cat timp ar trebui sa ... (vezi toată discuția)