avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort

Buna seara!
Sotia prin intermediul unui avocat a depus cerere de divort, ma anuntat telefonic ca procesular fi in data de 07.04.2011, eu neprimind nici o citatie si implicit nestiind modul sau ce contine cererea.cumpot afla exact data cand are loc procesul?Mentionez ca nu miacomunicat decat ca este probabil sa fie in data mai sus mentionata, spunand ca alte detalii nu iau fost comunicate de catre avocat.
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 22:26, 30 Martie 2011
O sa primiti citatie.
Puteti verifica in arhiva judecatoriei continutul dosarului si
a cererii de chemare in judecata!
Fie mergeti la arhiva judecatoriei, unde se judeca dosarul, si intrebati daca exista inregistrata cerere de divort pe numele dvoastra, fie accesati portalul instantelor de judecata pe internet si aflati de acolo.
www.noulportal.just.ro

Cautati dupa instanta, dosare, numele dvs.
Procedural citatia trebuie comunicata cu minim 5 zile inainte de termenul de judecata , sub sanctiunea nulitatii in cazul in care deci aceasta este primita cu mai putin de 5 zile inainte de termenul de judecata.
Citatia va trebui comunicata impreuna cu un exemplar al actiunii depuse si al inscrisurilor anexate acesteia.
Puteti verifica la arhiva instantei respective daca exista inregistrata actiunea de divort pe numele sotiei dvs. sau mai puteti verifica pe portalul instantei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort - cum aflu daca sotul a depus cerere? alexandra30 alexandra30 Buna seara cum pot afla(verifica) daca sotul meu a bagat la divort. (deoarece imi este teama ca ma minte, si nu vreau sa astept degeaba). multumesc (vezi toată discuția)
Divort cu minor in instanta anabianca5 anabianca5 Buna Am cateva intrebari legate de un divort in instanta de comun acord ce implica si un minor 1. Cat dureaza ca dosarul sa fie inregistrat si sa aparata pe ... (vezi toată discuția)
Apel- termen ContSters201565 ContSters201565 Am depus apel pentru un proces de pensie de intretinere minor pe data de 12.04.2011. Nu mi s-a dat un termen cand am depus apelul. Dupa cat timp ar trebui sa ... (vezi toată discuția)