Am si eu o situatie si as vrea sa stiu parerea cuiva de specialitate, si anume:
am un teren proprietate personala in Jud Valcea, pe o suprafata de teren (270 mp)este amplasata o sonda de gaz , apartinand unei institutii de stat...vreau s astiu daca exista ceva legal prin care pot obtine o astfel de chirie si daca exista baza legala de a cere si o despagubire din urma...sonda ce afla pe terenul meu de 37 de ani...si nici un reprezentant de al lor nu au luat niciodata legatura cu noi si nici la 2 solicitari facute de mama mea nu au raspuns......
Mentionez ca sonda a fost si inca este functionala.
Sa presupunem ca este cum spuneti dvs , insa de ce telefonic ieri au incercat sa ma convinga sa le vand terenul lor? daca ei au acest drept asupra terenului? sunt persoane care primesc astefel de chirii, in baza legii mentionate de mine , iar cand s-a facut constatarea la fata locului intre seful pe statia resepctiva si un reprezentnt al societatii respective , ultimul ii intreaba pe seful statiei de ce nu ridica statia de acolo?
deci, nu mi se pare chiar asa cum spuneti dvs...daca ei ar avea acest drept......
asa gandesc multi "ne luptam cu morile de vant" insa cand legea este de partea ta nu este chiar asa....
iar faptul ca nimeni nu mi-a raspuns asta denota ca nimeni poate nu a mai avut o astfel de speta...nu neaparat nu am dreptate
cand voi avea o rezolutie voi revenii pt a va informa , de curiozitate...:)