avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 218 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infiintarea PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infiintarea PFA

Buna ziua , ma puteti ajuta cu un raspun la urmatoarea intrebare ? Am o datorie financiara catre o firma care s-a constituit parte civila intr-un dosar penal , acum eu vreau sa imi infiintez un PFA pe numele meu , oare se poate atata timp cat eu nu am achitat acea datorie sau cazierul meu fiscal nu e patat la fel ca cel juridic intr-ucat cu un cazier fiscal patat nu poti face un PFA banuiesc. o alt intrebare este daca pe aceelasi nume se pot infiintat cel putin 2 pfa-uri cu domenii diferite de activitate . va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: sebastain , utilizator 13:22, 21 Martie 2014
Pe acelasi nume nu puteti infiinta 2 pfa-uri, insa puteti infiinta un pfa cu doua sau mai multe obiecte de activitate.
Atata timp cat instanta nu s-a pronuntat printr-o sentinta ramasa definitiva si irevocabila cu privire la faptele pentru care sunteti judecat iar cazierele fiscale si judiciare sunt "curate" veti putea infiinta un pfa.
Precizez ca instanta s-a pronuntat intr-o hotarare definitiva si irevocabila si am primit 2 ani de inchisoare cu suspendare plus alti 2 ani de incercare plus plata a 120 de mil de lei vechi prejudiciu cauzat unei firme care s-a constituit parte civila in dosar cu acesta suma,deci cazierul meu juridic este patat pana la expirarea acestui termen si pana la plata datoriilor civile catre aceasta firma ,eu vreau sa stiu daca in interiorul acestui termen in care ma aflu acum de 4 ani ,2 de suspendare plus 2 de incercare, pot sa imi infiintez pe numele meu un pfa ,precizand faptul ca inca nu am platit acea suma de 120 de mil si nici nu stiu daca aceasta suma de 120 de mil neplatita imi pateaza cazierul fiscal care nu e tot una cu cazierul juridic care stiu ca este inca patat. Deci cazierul fiscal banuiesc ca este si el patat din moment ce am acesta datorie chiar daca ea nu este catre stat ci catre o parte civila dintr-un proces penal. Mai vreau sa stiu daca pe acelasi nume se pot infiinta 1 pfa cu 2 obicte de activitate diferite ? Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 21 Martie 2014
sebastain, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociat cu o firma falimentara GynoD GynoD Buna ziua! Cineva are o firma. Dupa un timp, m-am asociat cu el, dar doar cu numele (in sensul ca nu am profit de pe urma ei, doar apar cu numele). Firma a ... (vezi toată discuția)
Accident ContSters149013 ContSters149013 am avut accident de masina cu mort,m-am judecat si mi-a dat cu suspendare 1 an,am facut apel la decizie,ce vream sa stiu ,mi-au patat cazierul,vreau cazier ... (vezi toată discuția)
Urgent! ce se inscrie in cazierul fiscal? ro-x-ana ro-x-ana Va rog sa ma ajutati in urmatoarea situatie: o Persoana Fizica Autorizata nu are platite la zi impozitele catre stat, inregistrand penalitatile ce decurg in ... (vezi toată discuția)