avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis anulat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis anulat

Buna ziua. Permisul de conducere mi-a fost anulat in urma sentintei definitive.
Dupa 1 an de la aceasta sentinta pot sa ma prezint pentru a da examen.
Am citit acest articol:
www.avocatnet.ro/content/art...
Am sunat la departamentul permise si mi s-a spus ca este nevoie urmarea unei scoli de soferi. Cei de la scoala de soferi mi-au spus acelasi lucru. Avand in vedere ca articolul este din 2011 intrebarea este: s-a schimbat ceva cu noul cod rutier?
Imi poate raspunde cineva cu trimitere la codul rutier unde se specifica necesitatea inscrierii la scoala de soferi sau invers unde se specifica posibilitatea de a se prezenta la examen fara a face scoala de soferi?

Cel mai recent răspuns: ADRIAN CHELARU , Alte profesii 21:08, 20 Martie 2014
incepi de la zero , ca si cand nu ai avut niciodata permis. urmezi fiecare pas in parte.
minione a scris:

incepi de la zero , ca si cand nu ai avut niciodata permis. urmezi fiecare pas in parte.

In baza carei legi tre sa o iau de la zero. As dori sa argumentezi. Am aratat link-ul unde un reprezentant al politiei spunea ca nu este nevoie de refacerea scolii de soferi.
As dori sa imi raspunda eventual cineva care a mai trecut prin asta si daca a fost nevoit sa faca din nou scoala.
Intre timp am aflat raspunsul.
www.avocatnet.ro/content/for...
In concluzie NU ESTE NEVOIE DE REPETAT SCOALA DE SOFERI!
Examenul pentru redobândirea unui permis anulat, respectiv pentru obţinerea unui nou permis de conducere se desfăşoară prin susţinerea probei teoretice si practice in funcţie de categorie, conform procedurii din Regulamentul de aplicare al O.U.G.195/2002.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Redobandire permis auto doina_dana doina_dana Sotul meu are permisul anulat,deoarece in urma unei verificari a unui echipaj de la politia circulatie,dupa ce a suflat in etilotest si a avut o alcolemie de ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan valy_mag valy_mag buna seara, as avea si eu o intrebare, daca ma poate cineva lamuri... anu trecut, in data de 25.01.2015 am fost oprit de un echipaj de politie, am a suflat in ... (vezi toată discuția)
Conditii redobandire permis auto ContSters68065 ContSters68065 Am cateva intrebari la care nu pot primi raspuns bazat pe litera legii: 1.pentru redobandirea permisului auto mai este nevoie sa urmez cursurile unei scoli ... (vezi toată discuția)