avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Automobil vandut, amenda primita din cauza actualului ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Automobil vandut, amenda primita din cauza actualului proprietar

Buna Ziua, in oct 2013 am vandut masina legal unui individ, acesta la o scurta perioada a pus-o la vanzare in Calea Vitan intr-un loc nepermis. Amenda am primit-o eu postal(500 ron). Am depus contestatie plus atasare de documente ce atesta faptul ca nu mai eram propietar la momentul savarsirii contraventiei. Am primit "Intampinare" de la Politia locala sector 3, in care precizeaza plangerea mea "neintemeiata". Mai mult de contract de vanzare-cumparare , certificat fiscal, si dovada de radiere , nu pot atasa.
Ce pot face sa scap de aceasta amenda care nu mi se cuvine?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 12:20, 21 Martie 2014
1) Unde ati depus contestatie? La judecatorie?
2) La ce "dovada de radiere" va referiti? Scoaterea din evidenta fiscala?
Chiar daca nu mai detineti contractul de vanzare cumparare, puteti solicita oficial emitentului sa va elibereze document inlocuitor
La judecatoria sectorului 3 , inca detin C-V si copie dupa scoaterea din evidenta fiscala
Ultima modificare: Joi, 20 Martie 2014
Alin2110, utilizator
Bun. Acum sunteti in faza in care s-a dat hotararea instantei sau politia a depus intampinare (in care au scris ca, respectiva contestatie este neintemeiata)?
politia a depus intampinare in care au scris ca, respectiva contestatie este neintemeiata

Alte discuții în legătură

Contestatie proces verbal ContSters72755 ContSters72755 In urma cu un an, am vandut o masina, detin act de vanzare- cumparare, masina a fost radiata la financiar, urmand sa fie ulterior inscrisa la politie si de ... (vezi toată discuția)
Amenda primita pentru masina vanduta Alin2110 Alin2110 In 16.10.2013 am vandut masina proprietate personala unui individ,am facut contract V-C, am radiat-o de la circa financiara, am scos certificatul fiscal, ... (vezi toată discuția)
Amenda de la cnadr dorat dorat BUNA ZIUA! Acu 2 ani am vandut masina cu contract de vanzare cumparare. persoana care a cumparat masina a vanduto la alta persoana .masina a ramas tot pe ... (vezi toată discuția)