avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Amenda primita pentru masina vanduta
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Amenda primita pentru masina vanduta

In 16.10.2013 am vandut masina proprietate personala unui individ,am facut contract V-C, am radiat-o de la circa financiara, am scos certificatul fiscal, Astazi dupa 2 saptamani de la vanzare am primit o amenda de 250 ron pentru parcare ilegala facuta de actualul "propietar" in zona Vitan.
Cei de la politia locala sector 3 mi-au spus sa depun contestatie la judecatorie.
Stiu ca s-a mai discutat acest subiect , dar vreau sa ma lamuresc concret .
Ce sanse am ca aceasta amenda sa fie anulata? si prin ce mijloace ?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Alin2110 , utilizator 19:47, 6 Noiembrie 2013
La termenul de judecata veti depune copia contractului de vanzare-cumparare si dovada radierii masinii de pe numele dvs de la Adm.fin.
Si ce sanse am la o solutionare favorabila ?
Avand in vedere data incheierii contractului de vanzare-cumparare si data constatarii si consemnarii contraventiei,instanta de judecata va retine ca nu dvs sunteti proprietarul de fapt si de drept al autoturismului ,motiv pentru care va dispune eventual admiterea plangerii respectiv anularea PV
Motivul anularii sanctiuni nu este faptul ca nu mai este proprietarul autoturismului , ci ca fapta nu a fost savarsita de user.
Multumesc tuturor pentru raspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu radierea unei masini. hunu hunu in anul 2008 luna februarie am vandut un autoturism pe care l-am radiat de la circa financiara. la sfarsitul lunii octombrie 2009 m-am trezit acasa cu o ... (vezi toată discuția)
Amenda rovineta, masina vanduta cu contract de vanzare - cumparare. crissbog11 crissbog11 Buna ziua Am primit o amenda pentru rovineta desi masina am vanduto si am scazuto de la financiar, nu si de la politie. Am dat in judecata CNADNR . ... (vezi toată discuția)
Vreau sa radiez un autoturism vandut bybycom bybycom Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: Acum 1 an am vandut o masina iar noul proprietar nu a trecut-o pe numele lui stiu asta pentru ca ... (vezi toată discuția)