asa am sa fac. numai ca in procesul verbal spune ca eu nu am vrut sa spun persoana caruia am incredintat masina si ca refuz sa semnez ori eu am vandut acea masina unu si doi mi-a venit procesul verbal prin posta si nu a fost facut in fata mea. nu este un abuz? sunt vinovat cu ceva? multumesc din nou!
Probabil ca procesul-verbal a fost refuzat la semnare de catre persoana care conducea la data producerii accidentului. Ca urmare, procesul-verbal a fost comunicat prin posta persoanei care apare in baza de date ca proprietar, adica Dvs.
Faceti contestatie la procesul-verbal si demonstarati in instanta ca nu aveti nici o legatura cu accidentul si nu mai sunteti proprietarul autot.
In cazul in care achitati amenda in primele 48 de ore de la comunicarea procesului-verbal, beneficiati de plata a 1/2 din cuantumul amenzii stabilite. Aceasta suma o puteti recupera ulterior, daca castigati procesul.
In caz contrar, sunteti bun de plata pentru intreaga suma iar recuperarea ei va fi posibila doar daca va indreptati impotriva actualului proprietar au autot. (sau a persoanei care a condus autot. la data producerii accidentului).