avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cont blocat, Card blocat, BRD
Discuție deschisă în Executare silită

Cont blocat, Card blocat, BRD

salut. am si eu o mare problema,am 2 popriri pe salariu,prin hotarare judecatoreasca angajatorul,dejea trimite suma poprita lunar catre executori,dar banca,in speta BRD tot imi blocheaza contul,adica eu de 2/luna ma duc cu buletinul la banca,acestea trimit un mail de confirmare,nu stiu unde,dupa care tre sa astept intre 15-30 min,dupa care mi se deblocheaza contu,si imi pot retrage banii de la ghiseu.asta impica si comision de retragere banii de la ghiseu,plus comisionul aferent cardului pe care eu nu-l pot folosi,deci hotie la drumul mare.ma poate ajuta cineva cu un raspuns ce pot face,adica eu vreu decat sa pot folosi cardul, ma repet,banii dedicati popriri sunt dejea livrati de angajator tertilor,banca decat imi blocheaza contul,nu face alt ceva. AJUTOR, va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:09, 21 Martie 2014
Nu aveti ce face, poprirea pe cont va ramane in fiinta pana scapati de datorii, teoretic in acel cot pot intra si alte sume de bani in afara de cele provenite din salariu.
Puteti face cerere la angajator, daca e posibil sa ii incasati direct, nu prin banca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O mare problemă- comision retragere ivascu09 ivascu09 Mă numesc Ivaşcu Aurora Mihaela şi am o problemă legată de o poprire. La firma care lucrez mi se dă salariul pe card. Sunt divorţată şi am în ... (vezi toată discuția)
Poprire abuziva marianiof marianiof buna ziua, am trait o intamplare nefericita si nu stiu cu o pot indrepta. de curand m-am angajat la o companie ce mi-a deschis cont la BRD. la incasarea ... (vezi toată discuția)
Blocare cont, card, internet banking cristi.a cristi.a Buna ziua, Mi-a fost instituita poprire pe salariu de 50%. Angajatorul si-a luat angajamentul de a vira lunar 50% catre executor, restul de 50% fiindu-mi ... (vezi toată discuția)