buna ziua,
am trait o intamplare nefericita si nu stiu cu o pot indrepta. de curand m-am angajat la o companie ce mi-a deschis cont la BRD. la incasarea salariului cardul meu era blocat. am fost la un functionar de la banca ce mi-a comunicat ca am 2 popriri; una de la anaf si una de la un BEJ si ca pot retrage doar 50% din salariu. am privit cu neputinta cele intamplate apoi mi-am dat seama ca ar fi trebuit sa fiu instiintat de poprire fie ea si de la ANAF. am sunat la ANAF si surpriza era o poprire din 2015 achitata in conditiile in care eu nu eram client BRD cu nici un cont activ. intre timp mai incasez inca odata salariu. pentru a putea beneficia de macar 2/3 din salariu fac rost de acea sistare de poprire de la anaf pe care o duc la BRD. spre surprinderea mea cei de la BRD nu-mi deblocheaza banii cu tot cu hartia mea de sistare a popririi. am fost rugat sa astept pana mi s-a spus ca banii au fost deja virati catre singura poprire activa de la BEj. in concluzie am platit 50% din salariu catre bej. vreau sa-mi inchid contul si as vreau sa-i oblig pe cei de la BRD sa-mi plateasca banii ce mi se cuvin. mentionez ca si poprirea de la BEJ este achitata din nov.2017 dar acestia refuza sa-mi sisteze poprirea. cei de la brd refuza sa-mi inchida contul pana nu imi achit poprirea. ce pot face in astfel de situatie?
Poprire bancara
craft
BUna ziua,
Societatea la care lucrez a primit o poprire bancara de la ANAF dar nefiind activitate nu a aflat decat la prima incasare care a fost la mai mult ... (vezi toată discuția)