avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... poprire abuziva
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

poprire abuziva

buna ziua,
am trait o intamplare nefericita si nu stiu cu o pot indrepta. de curand m-am angajat la o companie ce mi-a deschis cont la BRD. la incasarea salariului cardul meu era blocat. am fost la un functionar de la banca ce mi-a comunicat ca am 2 popriri; una de la anaf si una de la un BEJ si ca pot retrage doar 50% din salariu. am privit cu neputinta cele intamplate apoi mi-am dat seama ca ar fi trebuit sa fiu instiintat de poprire fie ea si de la ANAF. am sunat la ANAF si surpriza era o poprire din 2015 achitata in conditiile in care eu nu eram client BRD cu nici un cont activ. intre timp mai incasez inca odata salariu. pentru a putea beneficia de macar 2/3 din salariu fac rost de acea sistare de poprire de la anaf pe care o duc la BRD. spre surprinderea mea cei de la BRD nu-mi deblocheaza banii cu tot cu hartia mea de sistare a popririi. am fost rugat sa astept pana mi s-a spus ca banii au fost deja virati catre singura poprire activa de la BEj. in concluzie am platit 50% din salariu catre bej. vreau sa-mi inchid contul si as vreau sa-i oblig pe cei de la BRD sa-mi plateasca banii ce mi se cuvin. mentionez ca si poprirea de la BEJ este achitata din nov.2017 dar acestia refuza sa-mi sisteze poprirea. cei de la brd refuza sa-mi inchida contul pana nu imi achit poprirea. ce pot face in astfel de situatie?
Cel mai recent răspuns: marianiof , utilizator 22:12, 19 Martie 2018
Buna seara
Solicitati de la banca sa va transmita copii de pe acele popriri si actionati in instanta apoi.
le pot face solititarea pe mail sau prin posta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se face distribuirea sumelor în cazul mai multor popriri ... karlasofia karlasofia Cum se face distribuirea sumelor în cazul mai multor popriri existente? Banca retine din salariu 50% și virează suma integral către Anaf. Pe contul de ... (vezi toată discuția)
Poprire bancara craft craft BUna ziua, Societatea la care lucrez a primit o poprire bancara de la ANAF dar nefiind activitate nu a aflat decat la prima incasare care a fost la mai mult ... (vezi toată discuția)
Cont blocat, card blocat, brd madroghez madroghez salut. am si eu o mare problema,am 2 popriri pe salariu,prin hotarare judecatoreasca angajatorul,dejea trimite suma poprita lunar catre executori,dar banca,in ... (vezi toată discuția)