avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Mostenire fundatie
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Mostenire fundatie

Buna ziua
Am mostenit Fundatia Non profit dupa decesul tatalui meu.
Fundatia are trecute in statut ca si activitati de baza protectia sociala si a mediului.
Doresc sa accesez fonduri europene pentru dezvoltarea unei zone defavorizate din jud Sibiu, unde populatia majoritara este roma, prin achizitia unor utilaje de tocare si peletizare a lemnului unde sa lucreze oamenii din zona iar profitul fundatiei sa fie reinvestit in localitatea din zona respectiva (constructie gradinita cu program prelungit si alte programe pentru populatie).
Ma poate ajuta cineva cu ceva sfatrui??
Este posibil asa ceva??
Unde ma pot adresa??
Cu stima si multumiri.
Cel mai recent răspuns: Grigoroiu , utilizator 11:44, 25 Martie 2014
Adresati-va la Corpul expertilor accesate fonduri europene filiala Regionala Centru pentru judetele: Alba, Brasov , Mures, Harghita, Sibiu, Brasov, unde ve-ti putea obtine mult mai multe informatii. .
Nu exista un "corp al expertilor in accesare de fonduri europene" ca institutie sau organizatie a statului. Daca exista, este un ONG cu scop cel mai probabil lucrativ, care si-a atribuit acest nume pompos. Altfel spus, o firma de consultanta intre atatea altele. Am facut precizarea, pentru ca e bine sa stiti cui va adresati.

Referitor la intrebare, da, este (cel putin asa credem la aces moment) posibil pe programul care va continua POSDRU din perioada 2007-2013. Din cate inteleg, ce descrieti dvs. se incadreaza la "intreprinderi sociale". Teoretic puteti aplica, practic aveti nevoie de capital, parteneri si expertiza in derularea unui astfel de proiect, pentru ca e complex si nu e deloc usor de administrat.

Documentati-va mai mult pe site-ul oficial al POSDRU: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri nerambursabile pentru ong florentinadaniela florentinadaniela Buna ziua, As dori sa infiintez un ONG pentru a sustine si ajuta copii dintr-o zona rurala defavorizata (cursuri gratuite, ajutor sub forma de burse pentr a ... (vezi toată discuția)
Fundatie sau societate comerciala? georgiana_georgescu georgiana_georgescu buna seara. am o nelamurire... doresc sa deschid o scoala pentru copii defavorizati din zonele rurale, in cadrul careia sa acord burse sociale celor mai ... (vezi toată discuția)
Accesare fonduri europene pt.infiintarea unei instalatii de procesare brichete si pelete rumegus laurentiu_ulici laurentiu_ulici Buna dimineata.Am si eu o intrebare ,ma scuzati sunt nou pe forum,ma numesc Laurentiu si sunt interesat daca s-ar putea accesa fonduri europene pt. o ... (vezi toată discuția)