avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 767 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Rezolvare divergenta cu firma recuperare credite
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Rezolvare divergenta cu firma recuperare credite

Buna ziua!
Am o problema cu o firma de recuperare credite, care a preluat datoria care o aveam catre o banca pentru un card de credit. Datoria am platit-o, dar dupa ce am platit ultima rata, am primit o somatie de plata din partea firmei de recuperare, pentru o suma de 634 ron, pe acre au preluat-o de la banca unde am avut datoria. Dupa ce le-am trimis toate chitantele, extrase de cont, confirmare de plata a ultimei rate, ei continua cu pretentiile de plata, si ma ameninta cu executarea silita. Deja sunt de-a dreptul hartuit de cateva luni, pentru ceva care am platit. Cei de la ANPC mi-au spus ca nu intra in jurisdictia lor firmele de recuperare debite, ci doar bancile. Daca are cineva cunostiinte asupra subiectului, astept ceva sfaturi.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:29, 21 Martie 2014
Mergeti la ei si cereti sa vedeti contractul lor cu banca.
Daca ati platit de buna-voie nu cred ca au dreptul la bani de la dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent va rog, un caz mai delicat, banca vrea ne ia casa ca i-am platit ratele doriana83 doriana83 Buna seara, va rog sa ma indrumati si sa ma ajutati in privinta unei probleme cu o familie mai saraca si de la tara, care a facut un imprumut de nevoi ... (vezi toată discuția)
Prescriere datorie banca albinet albinet Daca nu am platit rata la o banca de mult timp si abia in data de 27.03.2009 a ajuns la firma de recuperare , trebuie sa o platesc sau s-a prescris? (vezi toată discuția)
Card de credit nefolosit, cheltuieli cu contul ade_adelina ade_adelina Buna ziua , Mama mea a luat in 2006 un calculator in rate pe 5 ani. In 2008 a platit integral restul sumei datorate. Nu a folosit cardul ... (vezi toată discuția)