avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Problema cu vecinul de sus, zgomotos...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Problema cu vecinul de sus, zgomotos...

Locuiesc la bloc si deasupra mea este un vecin care face mult zgomot .si-a pus parchet melaminat ,nu au covoare pe jos ,merg incaltati ca pe strada ,pun muzica tare trantesc obiecte pe jos etc. se aude orice zgomot si cand vorbesc ei Este f.deranjant..Am chemat politia le-au dat amenda dar fac mai rau,sunt disperata! nu stiu ce sa mai fac ,locuiesc singura,sunt pensionara deci la mine este f.liniste in casa ,dar nu mai suport zgomotele de sus....Va rog, spuneti-mi daca pot sa-i dau in judecata si ce sanse am? Va multumesc! Mentionez ca nu avem asociatie de locatari.

Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 08:16, 22 Martie 2014
S-a raspuns la acest topicwww.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclamatie liniste bloc liliana_grebanus liliana_grebanus Recent am aflat ca am fost reclamarta ca nu mentin linistea in bloc, de catre doamna care locuieste sub apartamentul meu. As dori sa stiu si eu: care este ... (vezi toată discuția)
Locatar care pune muzica la nivel maxim gamezcdr gamezcdr Am in bloc un copil prost si necivilizat de vreo 18-19 ani (foarte multi de varsta asta au luat-o razna), parintii maimute din Africa, care de 4 ani pune ... (vezi toată discuția)
Tulburare linistea publica yo3 yo3 Buna ziua, Casa in care locuiesc se invecineaza cu o scoala, care este acum \\\"privatizata\\\" de turci si au amenajat un teren de sport chiar langa curtea ... (vezi toată discuția)