avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Certificat de nastere pentru o persoana adoptata
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Certificat de nastere pentru o persoana adoptata

Va adresez rugamintea sa-mi spuneti, in cazul unei persoane adoptate la vârsta de 10-15 ani, în anii 1945-1950, dacă în certificatul de naştere după adopţie sunt trecuţi părinţii adoptivi sau părinţii biologici. Nu am găsit informaţii referitoare la reglementările din perioada respectivă şi, de aceea, rog pe cineva care le cunoaşte să-mi răspundă. Mulţumesc mult.
Cel mai recent răspuns: alex68 , utilizator 21:15, 22 Martie 2014
Nu sunt trecuti parintii adoptivi in certificatul de nastere. Nu exista nicio reglementare in acest sens.
Mulţumesc. Acum, există o reglementare. Mă interesa însă atunci, în perioada respectivă, dacă exista.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre infiere cepsa cepsa in primul rand va salut pe cei aflati aici. am 39 de ani si sunt din bucuresti.m-ar interesa foarte mult daca cineva mi-ar spune cum as putea afla numele sau ... (vezi toată discuția)
Pasi pentru a afla daca cineva a fost adoptat Bogdan8421 Bogdan8421 Care sunt pasii care trebuie facuti de catre o persoana matura (38 de ani) pentru a afla daca fost adoptata sau nu? Nu este nevoie a se afla identitatea ... (vezi toată discuția)
Gasirea parintilor biologici marialigia marialigia am 26 de ani si am fost infiata in jurul varstei de 2 ani. nu am nicio informatie despre mama mea biologica. familia adoptiva nu mi-a furnizat niciodata nici ... (vezi toată discuția)