avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pot sa imi recastig un teren intabulat de catre o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pot sa imi recastig un teren intabulat de catre o fosta regie de stat?

Am o portiune de teren pt care nu mi s-a reconstituit drept de proprietate.Terenul este in continuarea (se afla cam in mijlocul proprietatii) restului proprietatii,pentru restul proprietatii am titluri. O parte din teren a fost intabulat de o fosta regie dupa anul 2004,in anul 1991 regia detinea ocupata o portiune de teren mai mica decat are acum intabulat.Am cerut notificare la Legea 10 pt portiunea ocupata in anul 1991 dar mi-a fost respinsa , comisia locala nu mi-a eliberat nici un fel de documente nici pe terenul liber in 1991 nici pe cel ocupat. Mai mult ,am chemat-o in instanta si spune ca terenul meu este intabulat si nu poate sa imi dea titlu.Este acesta un motiv care sa imi refuse dreptu asupra terenului? Detin dovezi ale proprietati,terenul a fost cerut in cererea la legile fondului funciar ,sunt martori dar ma tem sa nu cheltuiesc si sa pierd vremea si sa nu castig nimic.Acesta este motivul pt care intreb.

Alte discuții în legătură

Uzucapiune asaveid asaveid Va rog sa imi dati un sfat in urmatoarea problema: un teren situat in extravilan, 3 frati care detin terenuri invecinate, pe care il primesc ca zestre la ... (vezi toată discuția)
Este necesar titlu de proprietate pe un teren aflat inscris in cartea funciara din 1988? dania_992001 dania_992001 Buna seara. In 1988 s-a inscris in cartea funciara dreptul de proprietate asupra casei+gradinii de la tara a mamei mele si a unchiului meu. In 1994 cand a ... (vezi toată discuția)
Intervenient principal fond funciar cristi7848 cristi7848 Am achizitionat un teren in anul 2007 de la mostenitorii proprietarului care avea terenul in urma unui titlu de proprietate conform legii nr.18/1991.In urma cu ... (vezi toată discuția)