Am o portiune de teren pt care nu mi s-a reconstituit drept de proprietate.Terenul este in continuarea (se afla cam in mijlocul proprietatii) restului proprietatii,pentru restul proprietatii am titluri. O parte din teren a fost intabulat de o fosta regie dupa anul 2004,in anul 1991 regia detinea ocupata o portiune de teren mai mica decat are acum intabulat.Am cerut notificare la Legea 10 pt portiunea ocupata in anul 1991 dar mi-a fost respinsa , comisia locala nu mi-a eliberat nici un fel de documente nici pe terenul liber in 1991 nici pe cel ocupat. Mai mult ,am chemat-o in instanta si spune ca terenul meu este intabulat si nu poate sa imi dea titlu.Este acesta un motiv care sa imi refuse dreptu asupra terenului? Detin dovezi ale proprietati,terenul a fost cerut in cererea la legile fondului funciar ,sunt martori dar ma tem sa nu cheltuiesc si sa pierd vremea si sa nu castig nimic.Acesta este motivul pt care intreb.
Uzucapiune
asaveid
Va rog sa imi dati un sfat in urmatoarea problema: un teren situat in extravilan, 3 frati care detin terenuri invecinate, pe care il primesc ca zestre la ... (vezi toată discuția)