avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ridicare alocatie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ridicare alocatie

Buna ziua,
Daca sunt divortata si sunt plecata din tara si alocatia copilui se vireaza la posta, in afara de mine mai poate sa o ridice cineva, intreb pentru ca bunicul copilului ridica alocatia si nu stiu cum. Cum ar trebui eu sa procedez, copilul este stabilit in alta tara.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: auraama , utilizator 16:08, 24 Martie 2014
Probabil ca are imputernicire in acest sens.
Aceasta imputernicire pot sa o anulez doar eu banuiesc, nu poate sa mearga tatal copilului?
Imputernicirea o poate revoca numai cel care a dat-o, nu o alta persoana.
Multumesc pentru raspuns, dar daca fac imputernicire la notar? Imi este foarte greu sa vin in tara.
Imputernicire cui sa faceti ?

Alte discuții în legătură

Imputernicire pentru bunici data de tata GABRIELA39 GABRIELA39 Am divortat in anul 2013 si am un copil care in urma hotararii de divort i s-a stabilit domiciliul la mine iar autoritatea parinteasca este comuna. Bunica ... (vezi toată discuția)
Bunicii paterni si programul de vizitare turcudaniela turcudaniela Buna ziua, Luna viitoare am primul termen in procesul de divort, fostul sot este plecat din tara si l-a imputernicit pe tatal lui sa il reprezinte....tatal ... (vezi toată discuția)
Am împuternicit pe cineva să-mi vândă apartamentul, dar am motive să bănuiesc că nu voi vedea prea curând banii. ce pot face? Zigzag Zigzag Buna ziua! Eu sunt plecata din tara si am imputernicit pe cineva, o ruda, sa-mi vanda apartamentul. Acum am motive sa banuiesc ca nu voi vedea prea curand ... (vezi toată discuția)