avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 391 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Extras carte funciara
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Extras carte funciara

De cand se emit extrase de carte funciara cu semnatura digitala ?
Aceaata semnatura digitala inlocuieste semnatura clasica si stampila ?
Cel mai recent răspuns: BEJENARU PETRU , Expert judiciar 09:55, 25 Martie 2014
Conform noilor prevederi, ANCPI va da posibilitatea notarilor publici sa-si inregistreze online cererile pentru eliberarea documentelor de cadastru, prin intermediul unei platforme informatice numite Registrul General de Intrare. Accesul notarilor publici la platforma se face pe baza de parola statica sau certificat digital. Responsabilitatea actiunilor realizate in sistemul informatic, a corectitudinii datelor introduse si a efectelor juridice produse de acestea, precum si asigurarea confidentialitatii elementelor de acces in sistem apartine exclusiv notarilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acces la baza de date al agentiei nationalae de cadastru si publicitate imobiliara a functionarilor publici si contractuali hailmon hailmon Buna ziua, Cum se poate avea acces prin procedura de AUTENTIFICARE( parola, cod,..) la baza de date al Agentiei Nationalae de Cadastru si ... (vezi toată discuția)
Extras carte funciara mshboss mshboss Buna seara! Un extras de carte funciara pt autentificare este valabil din momentul înregistrării cererii, sau este valabil din momentul emiterii lui de ... (vezi toată discuția)
Consultare cadastru in regim de urgenta Dana Marin Dana Marin Am nevoie sa aflu proprietarul unui apartament pe care vreau sa-l cumpar si am nevoie urgenta de informatie. Am inteles ca cel mai sigur e de la ANCPI - ... (vezi toată discuția)